Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beethoven
  • kat von d
  • oogschaduw
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Kat von D Beethoven palette

Ik liet jullie het Memento Mori palette van Kat von D al zien, en vandaag is het tijd voor het Beethoven palet! Een palet in een zwarte verpakking, en met daarin ook donkerdere kleuren voor een meer smokey, mysterieuze look. Mooi dat de verschillende soorten paletjes verschillende designs hebben!

Ook dit palet heeft een bijzonder doosje, die als een envelopje openklapt. Heel mooi!

En een zwart vloeipapiertje met een zwarte glanzende sticker. Nice!

Het matte plastic doosje met een zilveren rozenprint. Mooi en chic, ook al is het plastic!

De kleuren staan achterop.

En dan… de oogschaduws! Acht kleuren die goed met elkaar te combineren zijn. In het doosje zit een mooie brede spiegel en er zitten ook twee kwastjes in het paletje die opzich wel oké zijn, maar ik gebruik liever mijn eigen kwasten.

Lucifer, Speed Blue, Razor Grey, Tequila

Sinner, Rad Purple, Leather, Galeano

Lucifer, Speed Blue, Razor Grey, Tequila

Sinner, Red Purple, Leather, Galeano


Net als bij Memento Mori is de pigmentatie heel goed, de oogschaduws zijn gewoon van goede kwaliteit. De kleuren vind ik ook heel mooi, hier kan je een super smokey eye mee maken! Fijn ook dat er mat zwart in zit, dat kan overal bij. Ik had hier zelf denk ik geen mat bruin bij gedaan, maar wie weet is het heel mooi als ik het in een look gebruik. Natuurlijk volgen face of the day’s met dit palet!

Helaas is dit palet niet in Nederland te koop, alleen bij Sephora’s in de VS.
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.