Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 december 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Eye Color Set

----De cosmetica van de Kardashians valt bij mij wel in de smaak. Ik heb nu weer een product waar ik onwijs enthousiast over ben, de Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Eye Color Set. Een oogschaduwpalet met allemaal bruin- en goudtinten, prachtig voor een smokey eye en perfect voor de feestdagen. En: met een heel prettig prijsje.

P1210080

Voordat ik alle informatie over een product ga verzamelen voor mijn review, bedenk ik eerst altijd zelf wat voor prijs ik er aan zou hangen. Hoeveel zou het product nu eigenlijk kosten? Ik dacht dat dit paletje rond de €25 a €30 zou zijn. Wat bleek, hij is maar €14,95! Dat vind ik echt een hele mooie prijs voor zijn mooi oogschaduwpalet.

Waarom ‘ie zo mooi is, ga je nu ontdekken. Het palet ziet er zoals je op de foto hierboven kan zien strak en compact uit. Het is gemaakt van stevig kunststof.

P1210081

Informatie op de achterkant van het paletje. Er staat een uitleg wat je precies waar aan kan brengen, maar ik vind dat een beetje onduidelijk. Nu volg ik zulke aanwijzingen sowieso nooit echt op, maar het had best wat duidelijker gekund.

P1210083

De kleuren! Er zitten drie ‘aparte’ kleuren in en vijf tinten zitten ‘aan elkaar vast’. Twee lichte matte highlighters, een pure gouden leur en vijf brons-bruin tinten. Ik snap niet helemaal waarom die vijf tinten aan elkaar vast zitten, maar het maakt niet echt uit. Als je een niet al te grote kwast gebruikt, kan je overal prima bij.

P1210086

P1210087

Ik werd hier al enthousiast van! Eerst maar eens swatches maken.

P1210089

Dit zijn de drie ‘losse’ kleuren. Twee lichte matte highligters en de gouden tint. Alle drie mooi gepigmenteerd. De gouden is iets transparanter doordat er veel glittertjes in zitten.

P1210093

P1210095

Dit zijn de vijf tinten die aan elkaar vast zitten. Een glanzende highlighter met een koele glans, een goud/brons tint en drie bruine tinten, waarvan twee wat lichter en een hele donkere. Allemaal hebben ze een lichte metallic glans. Ik vind dat bij dit palet wel mooi, zeker omdat er ook matte kleuren in zitten en dat kan je dan mooi met elkaar combineren.

Ik was onder de indruk van de swatches, heel erg mooi! Ik heb ze gemaakt zonder oogschaduwbasis (dat doe ik altijd) en met mijn vinger. Mijn vingers kriebelden om er mee aan de slag te gaan, soms heb ik dat. Dan vind ik een product zó mooi dat ik er meteen mee bezig wil. Dat deed ik dus met dit palet.

P1210137

Ik had zin een een wat zwaardere, smokey look. Ik mixte van alles met elkaar en maakte het geheel lekker donker. Om het wat meer diepte en ‘glamour’ te geven heb ik de gouden kleur met een licht vochtige kwast in het midden van mijn ooglid gedept. Zo kreeg het ook wat meer diepte.

P1210138

Ik gebruikte NYC Big Bold mascara en Too Faced Shadow Insurance.

P1210140

P1210132

Wat ik verder draag:

De look! Ik droeg ‘m overdag, maar het palet is geweldig geschikt voor feestjes en de feestdagen. Ik vind €14,95 voor zo’n mooi palet echt niet duur en ik ben er heel blij mee.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.