Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • HEMA
  • kantoor
  • to-do list
Een MissLipgloss artikel

Kantoor/schooltip: Hema to do blokjes

Oké, dit heeft helemaal niks met beauty te maken maar ik ben er zo gek op dat ik het gewoon even met je móet delen! Zoals je misschien wel weet ben ik lijstjes-verslaafd. Ik maak altijd lijstjes, van alles. Ik begin mijn dag met een lijstje! Meestal dan, en zeker als ik druk ben. Dat doe ik vaak in boekjes en op schrijfblokjes, maar laatst bij de Hema zag ik het perfecte kantoorgadget voor mij: een To Do blokje, voor iets meer dan een euro. Ik gebruik het elke dag en ik vind het zo handig!

 

Dit is hem, heel simpel. De rand plakt, dus je kan ze in je agenda, in een boek of op je computerbeeldscherm plakken. Ik vind alleen dat de lijm niet goed genoeg plakt, ze vallen vaak van mijn scherm af. Misschien is het een teken, dat ik m’n lijstje sneller moet afwerken 😉

Op mijn scherm!

Op het randje zet ik vaak de datum, of waar het om gaat.

En dan plak ik ze op mijn scherm! Die blaadjes rechtsboven zijn trouwens ook Post-its, grappig hè? Kreeg ik ooit een keer cadeau bij een perspakket, ik weet helaas niet waar ze te koop zijn.

Tja, ik ben gewoon gek op alles wat me effectiever en sneller maakt, en ik houd ook erg van kantoorspulletjes. Dus gewoon even een tip tussendoor! Hoe duur het precies was weet ik niet meer, volgens mij iets meer dan een euro.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.