Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eau de parfum
  • eau de toilette
  • geur
  • girlfriend
Een MissLipgloss artikel

Justin Bieber’s Girlfriend

Justin Bieber, J. Biebs of de populairste jongen van de hele wereld heeft weer een nieuwe geur uitgebracht! De eerste liet ik al zien, vandaag is het tijd voor de tweede. Justin Bieber’s Girlfriend heet deze, en is net zo lekker meisjesachtig als de eerste.

Alles schreeuwt ‘meisjes!’ aan de verpakking en dat vind ik eigenlijk wel leuk. Het is niet iets wat mij in de winkel zou aanspreken, maar het is wel erg schattig en leuk vormgegeven. De body lotion (links) kost €14,50, de geur is te koop vanaf €33,50 (voor 30ml). 

De inspiratie voor de geur? Het is gemaakt om de harten van Justin Bieber fans sneller te laten kloppen! ‘Alsof je in de buurt van Justin zelf bent’. Daarom heet het natuurlijk ook Girlfriend. Zou jij je kunnen voorstellen dat je hét vriendinnetje van Justin Bieber bent? Hoe zou je je dan voelen? Dat is wat de geur op wil roepen. Goed idee, denk ik! Volgens mij zijn er duizenden (miljoenen?) meisjes die totaal wegdromen bij dit idee.

Justin staat natuurlijk zelf ook op de doos!

De fles! Ik vind dit eigenlijk wel heel erg leuk, heel uniek. Het voelt wel een beetje goedkoop aan omdat het gewoon plastic is, maar toch vind ik het wel erg vernieuwend en leuk.

Als je de dop eraf haalt, kan je de flacon eruithalen, die de vorm van een hartje heeft. En de geur, hoe is die? Ik vind hem zelf véél te zoet, ik draag dit zelf niet omdat ik het niet lekker vind. Maar ik weet zeker dat er heel veel vrouwen (meisjes?) zijn die deze geur onwijs goed vinden. Zoete geurtjes zijn heel toegankelijk en passen goed bij jonge dames. Toen ik jonger was, droeg ik ook liever zoete geurtjes!

De geur opent heet zoet met peer, mandarijn, zwarte bessen en bosaardbei. Fruitig dus! Het hart bestaat uit roze fresia, sterjasmijn, arbikozennectar en oranjebloesem. Bloemig! De basis is wat warmer met vanille, orchidee en musk. Naar mijn smaak is ‘ie te zoet, maar als je houdt van zoete geuren moet je ‘m zeker eens gaan ruiken bij Douglas!

Bij de geur hoort natuurlijk een bodylotion! Deze zit in een grote tube van 200ml en heeft hetzelfde design als de geur.

De bestanddelen zijn niet heel bijzonder, maar de bodylotion bevat wel lekkere dingen als shea boter, vitamine E en glycerine.

De bodylotion heeft een subtiel zilveren glittertje! Leuk, zeker met de feestdagen vind ik dit er altijd zo mooi uitzien op je huid. De bodylotion smeert makkelijk uit, trekt snel in en ruikt exact naar Justin Bieber’s Girlfriend. Perfecte match dus! Als je eerst de bodylotion insmeert en daarna de geur opdoet, zal je hem nog langer en nog beter blijven ruiken.

Het mag wel duidelijk zijn, ’t is niet mijn geur, maar ik weet zeker dat er heel veel dames zijn die dit onwijs leuk nieuws vinden en die graag eens willen snuffelen aan deze geur. Hij is zoet, dus als je daar van houdt, zeker eens gaan ruiken!

Justin Bieber’s Girlfriend is nu exclusief te koop bij Douglas vanaf €33,50.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.