Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bodylotion
  • haar
  • justin bieber
  • parfum
Een MissLipgloss artikel

Justin Bieber ‘Someday’

Justin Bieber fans, eindelijk is het zover. Zijn eerste geur, Someday, ligt vandaag in de winkels! Samen met een bodylotion en haarmist. Houd je van zoet, van Justin Bieber of van allebei? Dan is dit echt iets voor jou!

De geur is ten eerste ontwikkeld door Give Back Brands, een merk dat samenwerkt met artiesten en een deel van de opbrengst schenkt aan goede doelen. Dat is een mooi initiatief, toch?

Maar, even over de geur. Justin zelf wilde niet dat het ‘zomaar een geur’ zou zijn, er moest een boodschap achter zitten. Zoals bij elke celebrity-geur! Volgens Justin is de geur pure energie, een state-of-mind dat moet inspireren om nooit, nooit te zeggen en altijd achter je dromen aan te gaan, te weten dat je kan bereiken wat je wilt, als je maar trouw blijft aan jezelf. Wijze woorden! Ik sta daar zelf natuurlijk helemaal achter, maar dat maakt de geur natuurlijk niet extra lekker.

De fles is cute. Met en dop als een bloem, wel gruwelijk nagedaan van Marc Jacobs’ Lola parfum. Als je goed kijkt zie je dat de blaadjes hartjes zijn. Gewoon een schattige, meisjesachtige fles. Wel ‘vies’ vind ik dat wanneer je het doosje opendoet, er een vreselijke plasticgeur je tegemoet walmt. Van die dop dus.

Hoe is de geur? Mierzoet! Su. Per. Zoet. De geur opent met mandarijn, peer en wilde bessen. Het hart bestaat uit jasmijn, waterlelie, romige flora’s en kokos orchideeen. De basis ruikt naar sandelhout, vanille en muskus, om het geheel toch wat warmte te geven. Het is niet mijn soort geur. Te zoet vind ik hem zelf, maar als jij gek bent op heel zoete geurtjes dan is dit wellicht een geweldige geur voor jou.

De bodylotion heb ik ook getest, en die ruikt natuurlijk exact als het parfum. Super om te combineren.

De substantie en werking vind ik super, de lotion is vrij dik, waardoor hij lekker voedend is. Smeert makkelijk uit, trekt snel in, fijn spul!

De geur (eau de Parfum) kost €29,95 voor 30ml, €39,95 voor 50ml en €49,95 voor 100ml. De ‘Swept Away’ haarmist kost €14,95 en de bodylotion €14,95. De Justin Bieber producten zijn exclusief bij Douglas verkrijgbaar.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.