Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
22 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beautyblender
  • just in
  • promakeupstore
Een MissLipgloss artikel

Just in: de Beautyblender

Ik kom hem telkens weer tegen op internet, de Beautyblender. Ik wilde hem nooit. Wat moet ik met een make-up spons in de vorm van een ei? Ik heb een hekel aan sponzen om mijn make-up aan te brengen. Maar de laatste tijd zag ik op YouTube een aantal filmpjes van guru’s en visagisten die helemaal verliefd waren op dat ei. Nu moest ik het weten ook: what’s the fuss? Ik bestelde een starter kit bij Promakeupstore. Gisteren kreeg ik hem binnen en ik wilde hem alvast even aan jullie laten zien!

De kit. Er zit een beautyblender in, dat is dus dat eivormige sponsje, en een blendercleanser, dus een reiniger voor de beautyblender. Je kan hem ook gewoon voor je kwasten gebruiken. Deze kit kost €24,95, plus €7 verzendkosten (aangetekend). Vrij veel voor een spons! Maar ik moest het gewoon weten. Is dit echt een wonderding of is dit het zoveelste product dat eenzaam onder in een la gaat beschimmelen?
Er zijn trouwens ook andere sets te bestellen, de blender los is €12,99, de cleanser is los €12,99, een set van twee blenders kost €24,95 en een pro set (12 blenders en een halve liter cleanser) kost €178,50.

In deze houder zit de beautyblender. De verpakking ziet er leuk uit!

Hoe je de beautyblender moet gebruiken.

De spons dichtbij

De spons, heel klein als ‘ie droog is….

… en heel groot al je hem nat hebt gemaakt.

Een reviewvideo volgt, ik heb hem net alleen even gebruikt om uit te testen en ben stiekem al wel heel erg onder de indruk. Het enige grote nadeel dat ik tot nu toe heb gevonden is dat ‘ie maar drie maanden meegaat… Dan moet je een nieuwe aanschaffen (€12,95). Maar: van veel ‘aanhangers’ heb ik gehoord dat het al je gezichtskwasten vervangt. Je hebt ze gewoon niet meer nodig!

Ik ga dit knalroze ei heel veel gebruiken komende dagen, en ik ga jullie daarna vertellen of jullie ook allemaal deze roze make-upspons nodig hebben…

Bekijk hier trouwens de officiele Beautyblender site.



Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.