Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 oktober 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • halloween
Een MissLipgloss artikel

Jullie Halloween looks

Ik vertelde je over de Halloween winactie van mijn shop, en WOW. Wat hebben we ronduit geweldige inzendingen gekregen! Ik ga je vandaag een selectie laten zien én de winnares bekend maken… Houd je vast!

Kijk mee naar de mooie creaties van MissLipgloss.nl bezoekers. Al deze meiden maakten kans op een pakket van de Miss Lipgloss Shop ter waarde van ca. €45. Er zijn enorm veel foto’s binnengekomen, van super creepy tot heel vrouwelijk en stijlvol.

Haha, mijn eigen Halloween look is wel héél erg saai als ik zo naar jullie looks kijk… Ik en mijn collega’s van de Miss Lipgloss Shop hebben enorm genoten van alle inzendingen en vooral van het feit dat iedereen zo enorm uitgepakt heeft! Wat zijn jullie creatief geweest! Het was ontzettend moeilijk om een winnares te kiezen maar uiteindelijk heb ik samen met mijn stagiair Pleunie en collega Mariska en Aukje de keuze gemaakt voor… Maud! Maud zie je hierboven met haar paarse sugar skull creatie. We twijfelden eerst tussen haar en wat andere inzendingen, maar we waren het er uiteindelijk stellig over eens dat we die van Maud de mooiste, creatiefste en meest complete look vonden. Het kleurgebruik is prachtig, de vormen zijn geweldig, het haar is mooi, en ze heeft een mooi detail toegevoegd met de paarse bloem in haar haar. We vonden het ook erg leuk dat ze ook nog gewoon (of nou ja, gewoon, wel fel roze!) blush op heeft, dat maakt het ook nog wel heel schattig en vrouwelijk.

Dus Maud, van harte! Stuur je eventjes een mail naar klantenservice@misslipgloss.nl? Dan zorgen wij dat je prijs naar je toe komt!

De rest van de meiden, ik hoop dat jullie heel veel plezier hebben gehad met het maken van de looks, bedankt voor het meedoen, wij hebben er van genoten!

En misschien heb jij nu wel wat meer inspiratie opgedaan voor als je vanavond nog een Halloween feestje hebt… Veel plezier!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.