Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • juicy couture
  • parfum
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Juicy Couture Viva la Juicy

Ik ben dol op de geuren van Juicy Couture, en toen ik bij Sephora deze Viva la Juicy mini rollerball zag liggen, moest ik hem hebben. Er zit 7 milliliter in, en kostte $15, wat zo’n elf euro is. Leuk om op zo’n manier een keer een geurtje uit te proberen!

De geur is lekker zoet en is echt precíes wat ik lekker vind! Topnoten van wilde bessen en mandarijn, hartnoten van kamperfoelie, gardenia en jasmijn en basisnoten van amber, karamel, vanille, sandelhout en praliné. Als je mijn parfum analyse ziet, past het perfect in het rijtje van mijn favoriete geuren. Ik heb in het rijtje hierboven de matchende noten dikgedrukt:

Leuk om zo te ontdekken dat het echt een geurtje voor mij is!

Ik heb het miniflesje altijd in mijn tas en ben bang dat ‘ie gauw op is… Dan wil ik de full size en die fles ziet er ook nog eens prachtig uit:

Alleen is 50 ml al rond de €70! Oei… Prijzig. Maar wel een diamantje op m’n toilettafel en een heerlijk luchtje! Maar dat zie ik dan wel weer, eerst maar eens dit flesje opmaken. I love it! Ook heel leuk als cadeautje, want het rollerballflesje komt in een heel cute roze doosje.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.