Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Jouw avond beautyritueel


Laatst hadden we het samen al over ons ochtendritueel, wat we allemaal ’s ochtends uithalen om een beetje leuk de deur uit te gaan. Nu rest mij eigenlijk nog een vraag: wat is dan je avondritueel? Wat doe je allemaal ’s avonds voordat je lekker in je bed kruipt om een lang schoonheidsslaapje te doen? Lees verder voor mijn ritueel!

Eigenlijk douche ik nooit ’s avonds, dat doe ik altijd ’s ochtends. Ik voel me dan ’s ochtends meteen wakker, fris, schoon. Wel maak ik natuurlijk mijn huid schoon ’s avonds, met de Dr Organic Rose Otto Cleansing Milk en Skin Toner. Soms scrub ik ook eventjes met de Dermalogica Daily Microfolient, maar meestal doe ik dat ’s ochtends onder de douche. Ik verzorg mijn huid met een crème, soms een zelfbruiner zodat ik de volgende dag een lekker kleurtje heb, soms met Biafine of mijn Nimue crème.

Natuurlijk poets ik mijn tanden en spoel ik met mondwater, dat geeft een lekker fris gevoel! Ik smeer me ’s avonds eigenlijk nooit in met bodymilk ofzo, vriendinnen van me doen dat wel elke avond.

En? Vertel! Wat doe jij allemaal ’s avonds voor je gaat tukken?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.