Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • John Frieda
  • Review
  • serum
Een MissLipgloss artikel

John Frieda Frizz-Ease Hair Serum

Ik heb een aantal favoriete serums, en in mijn top drie staat zeker het Frizz Ease serum van John Frieda. John Frieda vind ik sowieso een erg fijn merk, veel van hun producten zijn echte toppers. Wat dit serum belooft:

Dit revolutionaire serum bevat een thermal shield complex. Het haar wordt veiliggesteld met een beschermend laagje gloss. Dit helpt je haar te beschermen tegen hitte-styling stress & uv-stralen. Ideaal voor zowel krullend als steil haar.  Het resultaat: fijn haar ziet er glad en glanzend uit, zonder pluis

Ik gebruik dit serum altijd na het douchen. Ik breng een paar druppeltjes aan op handdoekdroog haar en ga het daarna fohnen. Een groot voordeel vind ik dat hierin thermal protection zit, dus het beschermt tegen de hitte van je fohn of stijltang. Dat vind ik erg belangrijk in een serum. Ook gebruik ik vaak nog een drupje na het fohnen om m’n haar glanzend te maken en de laatste pluis te laten verdwijnen.

Dit serum ruikt lekker en doet zijn werk perfect. Een topserum, vind ik. Van mij mag John Frieda wel de verpakking veranderen. Het laatste beetje krijg ik er altijd maar met moeite uit, omdat het staafje van het pompje niet meer met het serum in aanraking komt. Wat mij betreft doen ze een wat simpelere verpakking, wat ook zorgt voor minder gesmeer. Vaak loopt het serum na gebruik nog langs het flesje, wat ik vies en zonde vind.

Het serum kost €14,95 voor 50 ml. Dat is wel een vrij hoge prijs voor een drogisterijmerk, maar je doet hier heel erg lang mee. Ik doe er een paar maanden tot een half jaar mee, omdat je maar een paar druppels per keer nodig hebt. Als je nog op zoek bent naar een goed serum: probeer deze eens!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.