Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Je Thierry Mugler geuren navullen in de winkel

P1110804Geld besparen en iets goeds doen voor het milieu met de geuren van Thierry Mugler. Klinkt goed, toch? Sinds een tijdje staat in grote Douglas filialen de ‘Thierry Mugler Source’ waar je je Thierry Mugler geuren (Angel, Alien en Womanity) kan laten bijvullen, waarbij je zo’n 30% goedkoper uit bent. Ik vind het top!

P1110805

Zo werkt het. Je koopt een navulbare fles van een van de geuren van Thierry Mugler. Mijn favoriet is Alien. Al deze navulbare flacons zijn zo gemaakt dat je heel makkelijk de dop er af kan halen. Er zijn ook grote flessen ‘navulling’ te koop, maar deze zullen de komende tijd uit de handel worden gehaald en kan je je navulbare flacons alleen nog in de parfumerie laten vullen.

P1110807

Dit is mijn Alien fles, die ik overigens al heel wat keren heb bijgevuld…

P1110808

Je kan heel makkelijk de dop er af trekken…

P1110809

En dan schroef je de spraykop er af. In de winkel vullen ze de fles dan voor je.

Source

De Source ziet er zo uit. Is het geen plaatje?

IMG_4064

Zo is ‘ie in het echt. Ik zag hem voor het eerst op Beauty Brands United, een event voor Nederlandse beauty pers.

IMG_4066

IMG_4068

Heel eenvoudig wordt het flesje gevuld met jouw favoriete geur.

Ik vind het mega handig, want ten eerste is het iets goedkoper. Een verpakte 15ml kost €36,61, 15ml uit de source kost €23. Dat scheelt nogal! Daarnaast is het natuurlijk veel beter voor het milieu. Waar je normaal je fles weggooit en een nieuwe koopt, blijf je nu je eerste fles eindeloos gebruiken. Zoals ik al aangaf heb ik mijn Alien fles nu al een stuk of vier keer opnieuw bijgevuld, terwijl ik anders een nieuwe fles had gekocht. Alien bestaat sinds 2005 en is een van de populairste geuren op de markt, moet je nagaan hoeveel afval wordt bespaard op deze manier!

Alien is een van mijn favoriete geuren enik vind het een geweldige manier om geld én het milieu te besparen. Als elk parfumhuis dit zou doen, wat zou dat een hoop schelen! Ik vind het te gek.

Wat vind jij van zo’n navulsysteem? Vind je het super handig of koop je liever elke keer een mooie nieuwe fles?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.