Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 maart 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Je kan nu mijn boek bestellen!

Op 10 april ligt ‘ie echt in de winkels, maar als je mijn boek echt als een van de eersten in huis wil hebben, kan je hem nu alvast bestellen in mijn shop! Wiiiii! En als je snel bent, krijg je er een met een handtekening er in, want de eerste 200 bestelde exemplaren teken ik persoonlijk. Enne, check deze blogpost ook voor een sneak preview van de inhoud van het boek…

Beauty is het eerste boek van succesvol blogger Cynthia Schultz

“Ik was zestien toen ik begon met bloggen: MissLipgloss.nl. Ik hield van lipgloss, zo
simpel was het. Twee jaar later had ik 5000 bezoekers per dag. Nooit gedacht dat je
van bloggen zou kunnen leven, maar ik besloot het te proberen. De bezoekersaantallen
schommelen nu tussen de 30.000 en 50.000 per dag. Dat zijn heel veel meiden die
plezier hebben van mijn beautytips!”

“Ontzettend jammer is het dat de Dutch Bloggie niet meer wordt uitgereikt. Er zijn zeker
bloggers die zo’n prijs verdienen. Ik ken een meisje uit het oosten van het land die over
make-up blogt en in Amsterdam niet over straat kan omdat ze door haar lezeressen
herkend wordt. En die kunnen we nu geen award meer geven. Dat is wel jammer. Zij is
een heel indrukwekkende blogondernemer.”
– Ernst-Jan Pfauth

Cynthia is VIVA400-winnaar ‘blogger van het jaar’.

Op 10 april in de winkels, nu alvast hier te bestellen: Cynthia’s eerste boek, BEAUTY. Vol met make-up tips, van je wenkbrauwen bijwerken tot de perfecte kleur foundation kiezen. Compleet met Cynthia’s verhaal over de ‘blogwereld’, hoe werken persevents en perstrips en hoe ziet mijn werk er uit. Een echte must-have voor zowel de beginnende beautylover als de echte beautyverslaafden zoals ik.

Zie hieronder een preview van het boek… Zo spannend…

Je kan de complete preview in de shop bekijken.

Wees er snel bij: de eerste 200 bestellers krijgen een gesigneerd exemplaar. Op dit boek zitten geen verzendkosten. Je boek ontvang je op 10 april, je hebt hem dus echt als allereerste in huis – zonder ervoor naar de boekhandel te lopen.

Let op: als je het boek in combinatie met andere producten bestelt, zullen deze andere producten meteen verzonden worden. Het boek wordt verzonden op 9 april. Je betaalt voor de rest van je bestelling de normale verzendkosten, vanaf €25 vallen deze weg.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.