Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 augustus 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • janzen
  • Review
  • Test
  • testpanel
Een MissLipgloss artikel

Janzen

Ken jij Janzen al? Ik kende het zelf nog niet, maar wat is dit een leuk beautymerk! Janzen heeft een bescheiden lijn lichaamsverzorgingsproducten en ik heb de Shower Foam en Body Cream getest.

Janzen staat voor puur, open en echt. De lijn bestaat uit geuren, huidverzorging, accessoires en badlinnen die rust uitstralen en energie geven. Het merk is 100% Nederlands en staat helemaal voor wellbeing.  De producten worden onder andere bij DA en Pour Vous verkocht, makkelijk te bereiken dus. Je kan hier alle verkooppunten vinden.

De twee producten die ik heb getest! De Shower Foam (€7,95) en de Body Cream (€14,95), beide in de geur Orange 77.

Dit is de Shower Foam. Doet me meteen denken aan de Rituals shower foams! Oeh, ik houd van dat soort producten. Snel, praktisch en gewoon leuk onder de douche, al dat schuim. Ook ziet de verpakking er mooi uit, mat wit met zilveren en oranje details. Staat leuk in de badkamer!

De bestanddelen. Niet heel veel verzorgende bestanddelen, vooral een reiniger dus, maar dat vind ik niet erg bij een doucheproduct.

En dit is het schuim wat er uit komt! Het is heel anders dan de Rituals douche foam. Die is eerst een gel, deze komt er meteen uit als schuim. Het voelt wat minder zacht aan, maar er komt wel superveel schuim uit!

FOAM! Wooooa! Ik vind dit soort producten zo leuk, haha! Het ruikt ook lekker zoet en citrusachtig, heerlijk om ’s ochtends mee wakker te worden. Je doet hier echt enorm lang mee, dan is €7,95 heel prima!

Dan de Body Cream! Deze kost €14,95 voor een enorme pot!

De bestanddelen. Ziet er goed uit, lekkere verzorgende dingen. Shea boter, lekkere oliën, glycerine. Prima!

Omdat het een pot is verwacht ik een soort bodybutter, dit is wel echt meer een lotion. Dit had prima in een pompfles gekund, wat een stukje hygiënischer is. Het ruikt net zo lekker als het schuim en maakt mijn huid onwijs zacht. Het smeert makkelijk uit, trekt snel in en maakt mijn huid heel zacht en soepel.

Naast deze producten heeft Janzen ook scrubs, badkameraccessoires, geurkaarsen en parfumstokjes voor in huis. Er zijn zes verschillende soorten geuren van alle producten, die je dus lekker op elkaar aan kan sluiten.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.