Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

It’s my birthday today!

Hooray! Vandaag, 18 mei, ben ik twintig jaar geworden. Twintig jaar, klinkt dat niet oud? Poeh… Vind ik wel, joh. Ik ben nu echt tiener-af! Vandaag ben ik lekker vrij, dus ik vier m’n verjaardag gezellig met m’n familie en vanmiddag komt er visite. Vanochtend ga ik even kijken bij de opbouw van Fusion of Dance, m’n broer werkt er dus ik kan even een kijkje nemen achter de schermen. Om 12 uur moet ik weer thuis zijn voor een verrassing… Ben benieuuuuwd! Morgen ga ik samen met mijn lieve vriendinnen Serena, Angel en Mascha uit eten (sushi! Mijn lievelingseten!), waar ik hun cadeau krijg waar ze al weken geheimzinnig over lopen te doen. Ik ben zo nieuwsgierig!

Afgelopen zaterdag vierde ik mijn verjaardag al voor m’n familie, en ik ga het nog voor mijn beste vriendinnen vieren. Hebben jullie nog leuke ideeën? Ik vind het zo saai om weer ‘gezellig wat te gaan drinken’, want dat doe ik elke week al met ze. Tips? Kom maar op!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.