Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 oktober 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gold
  • inm out the door
  • nagellak
  • nagels
Een MissLipgloss artikel

INM Out The Door Northern Lights

Je weet wel dat mijn favoriete topcoat de INM Out The Door topcoat is, al jaren! Ik gebruik hem altijd en hij maakt mijn lak razendsnel kurkdroog en glanst als een tierelier. Nu heb ik laatst de Northern Lights topcoats van INM ontdekt, en die zijn ook onwijs leuk!

 

Er zijn twee kleuren, Gold en Silver, en als je het flesje een tijdje laat staan dan zie je eigenlijk niks. Ik dacht ‘Huh, wat is hier anders aan?’ maar als je goed kijkt zie je dat alle glittertjes op de bodem liggen. Goed schudden dus, en dan krijg je dit:

Kijk! Holo glitters! Ik was nieuwsgierig hoe dit er uit zou zien en natuurlijk heb ik het geswatcht:


Boven goud, onder zilver. Op zwart.


Links goud, rechts zilver, op zwart.

Lak zonder de topcoat, dit is Ciaté Vintage

Met de Silver versie, twee laagjes

Let niet op m’n afgebroken ringvingernagel 🙁

Holo!

Het effect vind ik superleuk, het zijn hier trouwens twee laagjes. Als je er meer doet heb je nog meer glitters. De glitters zijn lekker fijn en je kan goed zien (in het echt) dat het holografisch is. Superleuk! En het is echt een topcoat, dus het droogt razendsnel, glanst mooi en geeft gewoon een leuk effect aan je nagellak. Je kan het over elke kleur heen doen, maar natuurlijk ook op een ongelakte nagel. Het leuke vind ik dat de glitters zo fijn zijn, andere toppers hebben over het algemeen grovere glitters.

I like, ik pak ze echt heel vaak en het fijne is dat ze zo snel drogen omdat het gewoon al topcoats zijn. Yay! Ze kosten trouwens €7,40 per stuk en zijn binnenkort in mijn eigen webshop te koop! Leuk!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.