Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • inglot
  • online shop
Een MissLipgloss artikel

INGLOT online store

Ik ben groot fan van INGLOT, je hebt het ook al vaak voorbij zien komen hier op MissLipgloss! En misschien heb je het al gezien… Ze hebben sinds kort een online shop. Dus als je niet in de buurt woont van de winkel in Amsterdam, of de counters in Zwolle en Alkmaar kan je nu online bij ze bestellen. Handig!

Alles wat in de fysieke winkel wordt verkocht, kan je ook online kopen en de prijzen zijn hetzelfde. De shop vind ik erg fijn werken, het is overzichtelijk en duidelijk. Qua uitstraling had het van mij wel wat chiquer en strakker mogen zijn, omdat de winkels en counters dat ook zijn. Ook is het lastig om te vinden wat betaalmogelijkheden zijn en dergelijke, wat niet handig is. Bij de FAQ gaan er ook wat dingen mis, als je klikt op een vraag wordt alles ineens Engels en zit je in de Amerikaanse webshop. Let daar dus eventjes op, dat je niet ineens op een andere webshop bestelt!

Online kan je ook de geweldige Freedom System paletjes samenstellen, wat toch wel mijn favoriet is van Inglot. Het is echt zo handig dat iedereen nu kan genieten van de prachtige producten van Inglot.

Verzendkosten zijn altijd €3,95 en helaas kan je nu alleen nog maar met creditcard betalen. Duimen en hopen dat ze binnenkort ook iDeal en PayPal accepteren, dan is het nog toegankelijker voor iedereen. Voor nu, (window) shop ze in de webshop van Inglot! Want dit mooie nieuws wilde ik je niet onthouden 🙂

Check trouwens hier meer over INGLOT @ MissLipgloss:

xxx Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.