Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

In mijn toilettas

Toen ik nog bij mijn ouders woonde had ik een ‘everyday-bakje’. Nu ik op mezelf woon, is die vervangen door een toilettas. Dat is omdat ik heel vaak logeer bij anderen, bijvoorbeeld bij vriendinnen, of bij mijn ouders. Ik vind het dan handig om snel mijn toilettas te kunnen pakken zonder dat ik allemaal make-up bij elkaar moet sprokkelen en in een toilettas moet doen. Dit werkt prima, ik wil alleen nog graag een stevigere toilettas die ik makkelijk open neer kan zetten, zodat ik me kan opmaken zonder dat ik alles er uit hoef te halen. Er zit heel wat in, en in dit artikel kan je zien wat allemaal… Er is wel veel ingeglipt de laatste tijd, dus na deze foto’s heb ik hem maar eens uitgezocht en de overbodige dingen er uit gehaald!

Open!

Alles bij elkaar.

Kwasten. Gezichtskwasten (blush, foundation, poeder), wenkbrauwkwastje, oogschaduw- en linerkwasten en een wimperkruller (Shiseido).

Oogpotloodjes, twee van Lancome en een chromagraphic pencil van MAC.

Swatches. Dit zijn mijn ‘basispotloden’, die ik praktisch elke dag gebruik.

Reinigingsdoekjes, makkelijk voor onderweg. Dermalogica Skin Smoothing Cream en The Body Shop Jolly Orange Lip Balm.

Gezichtsmake-up!

Dior higlighter, NYC poeder, MAC bronzer, MAC blush, Love Clover SPF 50 basis, Bourjois Healthy Mix foundation en een Tweezerman.

Oogproducten, teveel!

MAC trip paletje, Bourjois kerst palet, Bobbi Brown palet, drie losse MAC kleuren, MAC Paint Pot, twee Shu Uemura cream shadows, wenkbrauwpoeder van Make Up Studio (gebruik ik ook als oogschaduw), Bourjois oogschaduw en Falsies mascara.

Een Lip Tar (die ik praktisch nooit gebruik, alleen bij B, dus die kan er wel uit), Jip en Janneke (Hema) tandenborstel, Viva La Juicy mini parfum, proefmonstertje (Ed Hardy), MAC Lip Erase en een Chanel lipgloss.

Heb jij ook zo een toilettas thuis staan, of heb je je dagelijkse producten liever in een bakje?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.