Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Media
  • Miss Lipgloss in de media
  • nieuwe reuv
  • nieuwe revu
Een MissLipgloss artikel

In de Nieuwe RevuKlik voor een vergroting zodat je de tekst kan lezen

Het is alsof ik in een stroomversnelling ben beland. Eerst MissLipgloss op televisie, toen op de radio, daarna in de Sp!ts en als klapper op de vuurpijl een groot artikel in de NRC. Ik dacht dat het nu wel eventjes rustig zou zijn. Maar ik dacht ook ‘Nou, what’s next?’ Gisteren kreeg ik enorm veel reacties op het NRC-artikel en ik was nog een beetje in de wolken. Kreeg ineens een tweet.

Ik was in Zwolle in m’n appartement bezig (stiekem vind ik dat echt heel erg leuk om te zeggen!) dus ik rende even naar de boekhandel om de Revu te halen. Ik lees dat nooit eigenlijk, en kon hem alleen in een set kopen met twee andere mannenbladen. €5,99. ‘It better be worth it!’ dacht ik. Ik sloeg de achterpagina open en daar was ik dan, Miss Lipgloss lachte me toe vanaf de hoek van de pagina. Ik kreeg ongeveer een hartverzakking.

Het is dus een brief van Leon Verdonschot aan mij. In ieder geval, ik hoop dat hij mij bedoeld, want ik heet Cynthia Schultz ;). Over dat hij de onderwerpen op mijn blog geen ruk aan vindt (logisch, hij is een man) maar dat hij wel vindt dat ik heel ‘overdonderend opgewekt’ ben en dat hij niet meer zonder mijn blog kan. Sarcastisch of niet (want je kan deze column natuurlijk op twee manieren opvatten), ik vind het wéér een eer dat ik ben genoemd. Een hele column! Wauw. En ik moest lachen om het artikel, hij heeft echt humor en kan heel goed schrijven.

De column staat in de Revu van deze week, met Dries Roelvink op de voorkant. 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.