Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
7 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

In de media de laatste tijd

De laatste tijd sta ik weer vrij regelmatig in magazines. Eerder liet ik dat allemaal los in een blogpost zien, maar omdat dat een beetje veel wordt, vandaag zes magazines waar ik de laatste twee maanden in stond. Zo leuk!

Als eerst het stuk wat ik zelf geschreven heb, in het Zwols UITmagazine.

Ik maakte hiervoor twee pagina’s met mijn hotspots! Hier heb ik ook een blogpost over geschreven. Was erg leuk om te doen, met een fotograaf door de stad om overal foto’s te maken!

Ik stond de laatste twee maanden twee keer in de Cosmopolitan! Eerst in het oktobernummer.

Daar stond een heel artikel in over beautyblogs, onwijs tof!

Ik ben genoemd in de Top 5 beautyblogs. Ik denk niet echt dat dit lijstje klopt qua bezoekersaantallen, maar ik ben toch vereerd dat ik erin sta.

Dit magazine is niet echt uitgegeven, maar ik vind het wel heel leuk om even te laten zien. Bij de opleiding Journalistiek op het Windesheim maken de studenten een magazine, de Perstribune. Jill, die schrijft voor MissLipgloss, studeert journalistiek en interviewde mij voor een stuk in de Perstribune.

De spread gaat over bloggen en de rechter pagina is een interview met mij.  Klik op de foto voor een groter leesbaar exemplaar.

DW magazine is een vakblad voor apotheek, drogisterij, parfumerie en gezondheidswinkel. Het beautybloggers item staat zelfs op de cover!

Drie bloggers kregen een complete pagina, waaronder ik! Zo tof!

Klik op de foto voor een groter leesbaar exemplaar.

Ook sta ik in de Opzij van november. Hier ben ik wel heel erg trots op.

Het artikel gaat over de invloed van twitteraars en blogs.

Een tweet van mij staat op een van de Post-Its, naast een tweet van Femke Halsema!

Het rechter stuk gaat deels over mij. Ik ben trouwens niet de grootste blogger hoor, dat is Mascha.

Als laatste en als meest recente: in de Cosmopolitan van november! Met Zooey Deschanel op de cover, I love her.

Het is een spread met vijf ‘bekende’ mensen en hun vijf favoriete producten.

In de krant! Op 3 november stond er een groot stuk over bloggers in het Parool, waar ik ook voor geïnterviewd ben.

Dat oog op die computer? Die’s van mij!

Als laatste in LookX magazine winter 2012.

Naast deze publicaties was ik dus laatst te gast bij Koffietijd.

Ik vind het echt te gek als ik mezelf zo tegenkom in een blad of krant. Ik krijg er niet genoeg van om te vertellen over wat ik doe en hoe dat in zijn werk gaat. Het zijn ook alle zes zo verschillende publicaties, onwijs leuk. Toch blijft het ook raar om mezelf zo in die bladen te zien staan, hoor. Ik heb inmiddels een stapel met magazines waar ik de afgelopen zes jaar in heb gestaan, en ik vind dat natuurlijk te gek, maar ook wel een beetje bizar. Ik, in al die bladen? Echt te gek 🙂 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.