Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bronzer
  • illamasqua
  • poeder
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Illamasqua Powdered Metal

De Ra Ra van deze week was de Powdered Metal van Illamasqua! De enige die hem goed had geraden was Debbie. Dat is natuurlijk omdat zij ook een grote fan van het merk is. Powdered Metal is een erg intense bronzer, in losse poedervorm. Voor op je gezicht, maar ook om plekken op je lichaam mee te shapen. Een topproduct voor visagisten dus, maar ook heel draagbaar voor ‘gewone’ make-up liefhebbers.

Zoals je kan zien is het poeder heel erg metallic, en je moet er dus heel erg zuinig mee zijn. Er zitten glittertjes in en een enorme glans, dus je moet met mate werken wanneer je dit product als bronzer wil gebruiken.Het poeder is ook heel erg zacht qua structuur, dus je hebt heel gauw veel product op je kwast. Voorzichtigheid is echt een vereiste wanneer je de Powdered Metal wil gaan gebruiken. Geen product voor meiden die het liever bij safe houden, dus.

Dit product is erg mooi – mits heel lichtjes aangebracht – onder je jukbeenderen, om je gezicht vorm te geven en te shapen. Dit doe je met een dunne, liefst schuine kwast met zachte haren. Bij de Powdered Metal krijg je een poederdons, alleen zie ik niet hoe je daarmee het product mooi kan aanbrengen.

Ik maakte deze foto vlak nadat ik de sticker die over de gaatjes heenzat afhaalde, en zo lagen er echt ‘blokjes’ poeder op het sifterdekseltje. Ik vond het zo’n gaaf effect hebben dat ik hem besloot te gebruiken voor een ra ra… En hij was lastig, of niet? Ik heb heel veel uiteenlopende suggesties gehoord, maar alleen Debbie had hem goed geraden. Wel zeiden een aantal meiden hier en daar – inderdaad – dat het een bronzer was, goedzo!

Binnenkort een face of the day met de Powdered Metal. Hij kost trouwens €25,06 voor 15 gram product en ik heb hem in de kleur Thalia.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.