Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • illamasqua
  • nagellak
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

Illamasqua Pastel Nails – Blow

Nagels in pastelkleuren zijn superhip op dit moment! Zo is Barry M met een pastelcollectie gekomen, maar ook Catrice en andere cosmeticamarken. Ook Illamasqua heeft nu een Pastel Nails collectie, met vier pastelkleuren. Je kan ze hier bekijken, ze zijn er in geel, blauw, paars en groen. Ik heb zelf de gele, blow.De kleur vind ik echt héél apart, sowieso vind ik geel een bijzondere kleur voor op je nagels, en dan zeker z’n pastelkleurtje! Het doet me een beetje denken aan Tipp-Ex maar dan met een drupje gele kleurstof er door heen. Je merkt het wel, ik moet er heel erg aan wennen, al vind ik de trend wel heel erg leuk. De lakjes van Illamasqua zijn kwalitatief erg goed, deze dekte in één laagje, wat echt top is.

Je kan de lakjes online bestellen bij Illamasqua en ze kosten £13 per stuk.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.