Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
2 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • enrapture
  • illamasqua
  • liquid metal
  • phenomena
Een MissLipgloss artikel

Illamasqua Liquid Metal Palette

In de nieuwe collectie van Illamasqua, Body Electrics, zit het 4-Colour Liquid Metal Palette. De Liquid Metals bestonden al, in mono’s. Nu zitten er vier kleuren in één paletje, wat praktisch is én leuk, want zo heb je in een keer alle kleuren. Het palet kost €33,58, en er zit acht gram product in. Een mono kost €19,40, ook voor acht gram. Dus het palet is wel een stuk duurder voor hetzelfde hoeveelheid product. Wel krijg je het in een mooi palet, de mono’s zitten alleen in een pan.

De vier kleuren. Enrapture, Surge, Phenomena en Solstice.

Enrapture is een diepe bronskleur, Surge zilver met een licht groenige tint erdoor, Phenomena is puur zilver en Solstice puur goud.

Zoals je op de swatches wel kan zien, zijn de Liquid Metals écht ‘liquid’, vloeibaar dus. Ik verwachte een soort cremetextuur, maar ze zijn echt heel doen en erg makkelijk smeerbaar. Dat maakt het ook wat ‘gevaarlijk’ om op je oog te gebruiken, ze trekken namelijk heel gauw in de lijntjes van je oog, wat geen mooi effect geeft. Je lost dit makkelijk op door er een oogschaduwbasis onder te gebruiken en er een poeder of oogschaduw overheen aan te brengen.
Wat ook te zien is, is dat er enorm veel kleur van de producten afkomt. Het is geen ‘waasje’ kleur, maar echt in your face metaalkleuren, heel erg mooi.

Maar de Liquid Metals zijn niet alleen voor je ogen, ook voor andere plekken op je gezicht of lichaam. Niet echt iets voor overdag, maar zeker heel gaaf voor een shoot of een bijzonder effect. Laatst kwam er al een look online met Enrapture, én een how to.

De 4-Colour Liquid Metals palette is online te koop bij Illamasqua.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.