Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • false lashes
  • illamasqua
  • nepwimpers
  • nieuw
Een MissLipgloss artikel

Illamasqua False Lashes

Afgelopen week kreeg ik deze False Lashes van Illamasqua binnen, en ik wilde wachten met ze te showen tot ik er een look mee had gemaakt, maar ik moet ze toch even aan jullie laten zien! Ik vind ze echt prachtig met die paarse wimpertjes. Zijn ze niet gor-geous? Ik weet nu al wat ik met deze wimpers ga doen, ik ga ze combineren met een hele heftige smokey look met paars en zwart. Ik kreeg allemaal leuke ideeën voor looks toen ik deze wimpers zag!

False Lashes van Illamasqua zijn trouwens elf pond en je kan ze als je ze schoonmaakt zo vaak gebruiken als je wilt. Ze hebben heel extravagante wimpers, check de webshop. Moet je die mega lange zien!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.