Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eclipse
  • illamasqua
  • nagellak
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Illamasqua Eclipse & Shrapnel Nail Varnish

In maart van dit jaar hield Illamasqua een wedstrijd. Ze gaven de nagellakfans de kans om zelf een kleur voor Illamasqua te ontwerpen. In vijftig woorden of minder mochten ze hun droomkleur omschrijven. Er waren 6000 inzendingen en het merk heeft er nu drie uitgekozen die nu ook daadwerkelijk te koop zijn. De namen zijn Eclipse, Shrapnel en Raindrops. Ik heb Eclipse en Shrapnel, en swatches voor jullie!

Eclipse – “My dream colour is a deep blue purple with greyish undertones inspired by the lunar eclipse, it has a feeling of concealment like hidden sin.” – Dami, Essex

Shrapnel – “I have NEVER found my dream nail colour, a pink based metallic copper, like a shiny new penny – pure sex!” – Loren, Toronto, Canada

Raindrops – “Inspired by a photograph I took from a monorail in Seattle, through the rain on the window you glimpse the Seattle Space Needle. I want a polish that looks like raindrops on my fingernails. A light, creamy grey with the sheerest silver glimmer, lightly reflective… like a raindrop.” – Ann, California

Eclipse

Shrapnel

Raindrops

Veel dank aan Scrangie voor deze swatch foto’s!

Ik vind de kleuren prachtig, en ik vind Raindrops de mooiste, al heb ik hem zelf niet. Het zijn drie hele unieke kleuren, die ik nog nooit ergens anders heb gezien. Eclipse vind ik wel de meest saaie, omdat je soortgelijke kleuren wel bij andere merken vind. Shrapnel en Raindrops zijn heel uniek en bijzonder, die kleuren koop je niet zomaar bij een ander merk.

De lakjes van Illamasqua zijn heel erg fijn, ze lakken heerlijk, de verpakkingen zijn kwalitatief goed en stevig, de lakjes dekken in twee lagen (al lees ik dat Raindrops drie lagen nodig heeft om te dekken), blijven in combinatie met een topcoat prima zitten. Zonder topcoat chippen ze al na een paar uur, maar dat heb ik met elke nagellak.

Ze kosten £13 per stuk op de site van Illamasqua.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.