Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
20 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Ik zoek de grootste lurker!

Volgende week maandag ga ik met vijf lezeressen gezellig high tea-en en make-uppen in Haarlem. Met visagist, Calvin Klein make-up, lekker eten en drinken, een goodiebag en een fotograaf. Ik heb al vijf dames uitgekozen, die bijna elke dag comments achterlaten, al jaren lang. Maar eigenlijk zoek ik ook nog een lurker. Dus iemand die mij al jarenlang volgt, maar gewoon nooit een comment achterlaat. Ga jij volgende week maandag mee?

Wat gaan we eigenlijk doen? Nou, het wordt vooral een hele leuke, gezellige middag, op het hoofdkantoor van Coty in Haarlem. Daar is een ruimte speciaal voor ons ingericht, vol met:

  • Calvin Klein make-up
  • een professionele visagist
  • lekker eten en drinken
  • een fotograaf
  • goodiebags
  • wij, met z’n zessen!

De visagist gaat jullie opmaken en vooral lekker veel tips en trucs geven, de fotograaf maakt foto’s voor op mijn blog, maar ook voor jullie, voor op je Facebook of je eigen blog. Het eten is er om lekker van te genieten en wij zijn er met z’n zessen voor de gezelligheid.

Ik bedacht dit omdat ik jullie gewoon eens wil bedanken, en dan vooral die die hard MissLipgloss.nl-bezoekers. Zij zijn degenen waar ik het van moet hebben, die dames die zo trouw zijn, en al jarenlang vaste bezoekers zijn. Dat vind ik zó gaaf! En dus heb ik de laatste maanden gekeken welke dames nu de meeste comments achterlieten, sinds het begin van MissLipgloss. Inmiddels heb ik een keuze gemaakt uit al deze dames en ik ga samen met Lotte, Nannick, Cynthia, Fleur en Esmay make-uppen en high-tea en op 26 november. Ik heb er geen winactie van gemaakt, maar gewoon een spontane mail gestuurd naar deze meiden of ze mee wilden. En dat wilden ze! Leuk!

Maar ik bedacht me dat ik ook nog graag een volger mee wil nemen die niet zo actief is in de comments. Ik volg zelf ook die hard veel sites, maar ik reageer bijna nooit. Dat betekent niet dat ik minder ‘fan’ ben!

Dus: vandaag een oproep aan lurkers. En echte die hard lurkers, die mijn site al jarenlang bezoeken, maar nooit een reactie achterlaten. Laat weten dat jij mijn site al zo lang volgt (door bijvoorbeeld iets te vertellen over iets wat je nog weet van mijn blog van jaren terug) en waarom je aanstaande maandag graag mee zou willen. Dat kan hier gewoon bij de reacties.

Ik kies de leukste, grappigste of meest bijzondere comment uit. Zorg dat je e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje staat en dat die klopt, want ik mail je donderdag als je mee gaat. Zorg dus ook dat je kan op 26 november. Houd je inbox in de gaten!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.