Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • hilfiger
  • jeans
  • mode
Een MissLipgloss artikel

Ik waag me weer aan de jeans

Jep! Remember mijn artikel over mijn sneakers-outfitjes? Ik kreeg veel reacties daarop met veel verschillende meningen, heel leuk. Maar vooral de reactie van Tessel zette me aan het denken. Dit is wat ze zei:

Eerst wil ik even zeggen dat je een harstikke mooi figuur hebt! Niet te dik, niet te dun, vrouwelijk met ronde vormen. Ik ben het er mee eens dat je je wel fijn in je lichaam moet voelen, maar schaam je absoluut niet voor je lichaam, echt niet nodig! Ik vind je laatste drie outfits het leukst staan. Het mooist gecombineerd, lekker girly met een tikje stoer. Voor de afwisseling vind ik sneakers erg leuk staan. Cynthia, nou ga ik het ondanks je eerdere reactie toch vragen, wanneer heb je voor het laatst een spijkerbroek aan gehad? Je bent ondertussen al wat kilo’s kwijt en misschien staat het nu wel mooi. Ik denk dat het namelijk meer je eigen idee is. Ben je in winkels aan het passen en bevalt het niet kan je altijd nog nee zeggen. Ik zou zeggen, probeer het nog eens. Nou moet je het wel alleen doen als je je er zelf prettig in voelt, anders is het natuurlijk onzin. Laat je door sommige berichten niet ontmoedigen, iedereen heeft wel een andere mening en je kan nooit iedereen tevreden stellen. Doe wat JIJ leuk vindt! 8)


Ik dacht toen, ja waarom niet? Waarom probeer ik het niet weer een keer? Ik heb namelijk wel een aantal spijkerbroeken in mijn kast, maar ik voel me in geen van allen lekker, omdat ik ze gewoon niet mooi vind staan. Of ze maken me dik, of ze zitten niet lekker. En dus ging ik gisteren de stad in. Ik dacht: ‘Als ik er chagrijnig van word, stop ik gewoon en ga ik over een half jaar wel weer op zoek naar een mooie spijkerbroek.’

En de eerste broek die ik paste, was meteen perfect. Ik ging nog wel even verder passen, en had uiteindelijk vier broeken om uit te kiezen. Vier! Dat is echt nog nooit gebeurd. Uiteindelijk ben ik gegaan voor de allereerste die ik paste, eentje van Hilfiger Denim. Ik ben er heel, heel erg blij mee! Het is niet dat ik nu ineens elke dag jeans ga dragen, maar ik vind het wel leuk als afwisseling. Ik vind ze ook erg leuk staan met mijn Adidas sneakers. Sowieso is het handig om een goede spijkerbroek in de kast te hebben.

Tijd voor foto’s!

Ik heb ook het shirt dat ik er hier op draag gekocht, heel simpel. Het is gewoon een zwarte longsleeve van Ichi, en hij is heerlijk lang! Ideaal. Was €19,95. De broek was trouwens €109,95. Maar! Men@work heeft een leuke actie met Robijn. Als je je oude spijkerbroek inlevert, krijg je €25 (!) korting op een nieuwe spijkerbroek. Ik betaalde dus ‘maar’ €85 voor mijn broek! En een flesje Robijn Klein & Krachtig Jeans kreeg ik erbij. En die spijkerbroeken gaan naar de Derde Wereld, dus ze worden goed gebruikt.

Het is trouwens een broek met rechte pijpen. Niet heel speciaal of bijzonder, maar ik vind hem wel heel erg mooi. Hij zit heerlijk, past perfect. De kleur vind ik ook erg mooi, het is niet zo’n typische ‘blauwe jeans’-kleur.

Ik zag dit T-shirt hangen, en ik moest hem meenemen. Gewoon leuk voor erbij, als ‘grapje’. Ik heb niks met Blondie, maar ik vind het gewoon een grappig T-shirt, omdat ik nu dus ook blond ben. Niet dat ik hem niet draag als ik ooit niet meer blond ben, hoor! Hij is van Ichi ook en kostte €34,95.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.