Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 augustus 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Ik signeer zondag in Breda!

Untitled-3Even tussendoor; op veler verzoek kom ik aanstaande zondag mijn boek signeren bij de Bijenkorf in Breda! Zondag 1 september is het Roodharigendag aldaar, en natuurlijk moet ik daar als (geverfd) roodharige bij zijn. Van 13u tot 15u signeer ik in de Bijenkorf in de Karrestraat.

Je mag je boek daar kopen, maar je mag ook je boek meenemen die je al hebt. Je mag natuurlijk ook gewoon helemaal zonder boek komen om gewoon even hallo te zeggen en te kletsen, want dat vind ik het allerleukste, om je te ontmoeten!

Voor mij is het de allereerste keer Breda dus mijn vriend en ik maken er een weekendje van, erg leuk! Vet veel zin in. En natuurlijk zijn alle niet-roodharigen ook meer dan welkom! Zie ik je zondag?

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.