Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • kort haar
  • lang haar
Een MissLipgloss artikel

Ik met lang haar!

Oké, grapje, natuurlijk heb ik gewoon nog kort haar. Maar deze foto’s maakte ik samen met Mascha, toen ik afgelopen zomer een keer bij haar thuis haar extensions in deed. Dat was tijdens een live chat, dus sommigen hebben het live gezien! Ik kom elke keer die foto’s weer tegen. Leuk om te laten zien!

Ik heb de foto’s iets gephotoshopt, namelijk de tint van mijn eigen haar. Je zag op de foto’s heel erg die rode gloed, en dat heb ik een beetje weggehaald.


Ik vond het echt heel grappig om uit te proberen en vind het me ook best wel staan, maar ik vind kort haar alsnog het allerleukste bij mezelf 🙂 Maar omdat zoveel van jullie regelmatig vragen naar foto’s van mij met lang haar, hier is het dan! Het was leuk voor een halfuurtje, maar het past toch niet bij mij 🙂 Het is ook niet mooi zo hoor, met die extensions, het was echt voor de grap en Mascha maakte er foto’s van. Haha!
 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.