Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 september 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Ik heb weer bruine lokjes!

Ik vroeg het laatst aan jullie: moet ik nou m’n haar weer bruin maken? 81% van jullie vond dat ik het maar weer een bruin moet doen. En dat vond ik zelf ook. Dus ging ik vrijdag naar de kapper! En het is hartstikke bruin! Ik vind het super wennen, want ik heb het echt een hele tijd blond gehad, maar ik ben er héél erg blij mee!


 

De kleur ligt heel dicht bij mijn eigen haarkleur, het is een tikje donkerder. Maar na een paar keer wassen zal het ongeveer mijn eigen haarkleur worden. Mijn kapster heeft mijn blonde lok trouwens voorgepigmenteerd, om te voorkomen dat de kleur er na een paar keer wassen al helemaal uit is en het blonde terug komt.

Ik vind de kleur heel mooi geworden, heel natuurlijk! Het maakt m’n gezicht wel ietsje bleker, maar dat is logisch natuurlijk. De komende dagen gewoon weer eventjes zelfbruinen. Ik vind dat blanke ook wel mooi eigenlijk, mag wel weer voor het najaar dat er nu toch echt aan zit te komen…

Wat vinden jullie, dit mooier of het blonde dat ik had? Ik ben benieuwd 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.