Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 september 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beauty by roos
  • extensions
  • haar
  • haarextensions
Een MissLipgloss artikel

Ik ga het doen: haarextensions

0Ik ben sinds november 2012 mijn haar aan het laten groeien en al vaak heb ik gedacht aan haarextensions. Elke keer dacht ik: ‘Neh, ik laat het gewoon groeien, gaat vanzelf’. Inderdaad gaat dat vanzelf en mijn haar is nu bijna schouderlengte, maar ik heb nu toch besloten om extensions te nemen en ik vind het zo spannend!

Hoe langer mijn haar wordt, hoe mooier ik het vind. Ik vind het zo leuk dat ik nu kan ‘experimenteren’ met haarstijlen en ik geniet er van dat ik nu steeds langer haar heb. Mijn korte haar vond ik geweldig maar ik zit nu in een nieuwe fase en ik ben er echt dol op. Als ik nu dames met geweldig mooie lange lokken zie, kan ik niet wachten tot mijn eigen haar die lengte heeft. Ik speelde dus nog steeds met de gedachte van extensions, maar zette telkens geen stap om iets te doen.

logo

178591_354192037985512_655065111_o Beauty By Roos

Beauty By Roos kende ik al van naam, ik heb altijd veel goede dingen over haar salons gehoord. Roos heeft vijf salons verdeeld over Nederland waar ze alleen maar haarextensions zet. Ik was al eens op haar site geweest en heb veel foto’s bekeken, maar nooit de stap genomen. Toen ik een paar weken geleden een tweet van Roos kreeg over mijn video waarin ik mijn haar opsteek (nog wat omslachtig vanwege de korte achterkant van mijn haar). Of ik wel eens had gedacht aan extensions… Yes I did! We mailden wat heen en weer, ik had heel wat vragen (vooral: voel je het zitten, ziet het er wel natuurlijk uit (zie je geen overgang van mijn ‘korte’ naar het langere haar) en is het niet slecht voor mijn eigen haar?) en na een aantal mails en veel antwoorden van Roos maakten we een afspraak… En… die afpsraak is vandaag! Als je dit leest zit ik in de stoel bij Roos.

540965_354269964644386_901600935_n

Je kan deze video checken als je wilt weten hoe de extensions worden gezet. Welk merk en welke soort extensions ik exact krijg, weet ik nog niet, dat bespreken we vandaag. Het is niet slecht voor mijn haar, je ziet niet dat het extensions zijn en je ziet geen overgang. Je kan alle info op de site van Beauty By Roos vinden als je meer wilt weten. Ook de prijzen staan daar.

Untitled-1 Ik zou graag een soort lengte als op de foto’s hierboven willen. Sommigen zijn wel wat aan de lange kant, ik wil het denk ik zoals op de rechter foto van Lauren Conrad. Maar ik bespreek vandaag alles met Roos, ik ben zo benieuwd…

Ik zal je op de hoogte houden over mijn extensions! Natuurlijk leg ik vandaag vast hoe alles in zijn werk gaat. Ik vind het echt zó spannend! Na al die maanden twijfelen en er over nadenken heb ik nu eindelijk een knoop doorgehakt en ga ik het dóen, en volgens mij ben ik bij Beauty By Roos in goede handen…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.