Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • apple
  • iphone
Een MissLipgloss artikel

Ik en mijn iPhone deel 1


Ik ben dol op gadgets, op mooie elektronische apparaten en ‘het nieuwste van het nieuwste’. Altijd al geweest. Je begrijpt dan ook dat ik de iPhone wil sinds ‘ie bestaat. Maar er waren altijd redenen om hem niet in huis te halen. Zo duurde het nog te lang voor mijn andere abonnement afliep, had ik net een andere telefoon (een LG Cookie), was het ’toch niet echt nodig’… Maar ik had hem wel nodig, dat voelde ik gewoon. Waarom wilde ik hem anders zo graag? En altijd als ik mensen om me heen zag met een iPhone, wilde ik hem uit diens handen rukken en er keihard mee weg rennen. Nooit gedaan overigens. Echt verliefd was ik op dat ding. Hetzelfde had ik met de MacBook. Maar daarvoor had ik al meteen zat redenen om dat ding te kopen. Zo was mijn oude laptop klaar voor de schroot. Simpel.

Ik wist me altijd in te houden. Tot ik vorige week van mijn huidige provider een brief kreeg met een verlengingsaanbod. Ik kon zo’n Vodafone 360 ‘krijgen’ bij verlenging en daar zaten dan wat voordeeltjes bij. ‘Rot op,’ dacht ik, terwijl ik met m’n hand over m’n gebroken hart wreef. ‘Ik wil een échte iPhone.’ En toen dacht ik, iets gelukkiger gestemd: als ik zo’n brief krijg, dan betekent het dus dat mijn abonnement bijna afloopt! HURRAY! Ik dook in mijn map met contracten en facturen en het klopte, op 2 juni van dit jaar ben ik verlost van mijn tweejarige abonnement van Vodafone. Finally.

En dus ging ik geheel vanuit professionele interesse even naar The Phone House. Gewoon, om even te kijken. Hoe duur dat dan is, enzo. Het is namelijk zoveel makkelijker om de trein naar Zwolle te pakken en naar die winkel te lopen dan op internet het op te zoeken (…).

Je begrijpt het wel. Op alle vragen die ik stelde aan de verkoper kreeg ik een bevredigend antwoord. “Heb je die witte op voorraad?” “Ja, mevrouw, ik zal hem even voor je pakken.” NEE, niet doen! Dan wil ik hem meenemen! “En daar zit dan gewoon onbeperkt internet bij?” “Ja mevrouw.” NEE! Ik wil hem! Andere verkoper vertelde me hoe blij hij was met zijn iPhone. Mijn shopmaatje zei dat ik het moest doen.
En ik ging weer naar huis met een iPhone. Een. i. Phone. Eindelijk was hij van mij, eindelijk waren we samen! Eindelijk!

Mijn iPhone en ik zijn nu aan elkaar verbonden door middel van een abonnement van T-Mobile van €44,95. En dat inclusief onbeperkt internet, 300 belminuten en 300 sms’jes. En met Valentijnsdag legde ik hem een keertje extra aan de lader en poetste ik zijn witte achterkant nog wat meer op. Zucht…

Upcoming: informatie over de iPhone en wat het dingetje allemaal presteert


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.