Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • hair today
  • kapsel
  • kort haar
Een MissLipgloss artikel

Ik ben weer eens naar de kapper geweest

Ah, zo vaak ga ik niet naar de kapper voor iemand met kort haar – ik zit er ongeveer een keer in de twee maanden. Ik heb m’n haar nu al een tijdje (koper)rood en dat bevalt me nog steeds goed! Vorige week was het weer tijd voor een knip- en verfbeurt en ik ben er echt weer enorm blij mee. De kleur vind ik mooier dan de vorige keren – toen was het in het begin erg fel oranje, het is nu meer natuurlijk – en het model is weer net even wat anders geknipt. Ik heb even foto’s er van gemaakt!

 

Dit is de kleur, precies – echt precies – zoals ik het wilde. Ik wilde eigenlijk de kleur die m’n haar had, maar dan all over. Ik had natuurlijk uitgroei en eigenlijk was de kleur best wel teruggelopen. Toen ik het net had geverfd was het best wel fel, en koper (of rood) geverfd haar wordt altijd snel minder fel qua kleur. Maar dat vond ik zo mooi dat ik het helemaal wilde in die kleur! Je kan trouwens in dit artikel zien hoe fel het de vorige keer was, dat was ook de laatste keer dat ik het verfde.  Ik vind het er nu natuurlijker uitzien. Wel wat veiliger, maar ik vind het mooier zo!

De zijkant is weer lekker kort en dat loopt door naar de achterkant. Ik vind het weer heerlijk zo kort, en ik kan er dan weer even een tijdje mee vooruit zonder dat ik het over een week weer moet laten knippen.

En dit is de andere kant. De lok is weer ietsje korter en m’n kapster (Margriet) en ik kwamen met een leuk idee: de onderlaag helemaal kort knippen. Dat maakt de lok wat luchtiger, het ziet er mooier uit als ik de lok achter m’n oren heb én dan kan ik m’n haar naar achteren dragen. Ik zie wel vaker dat meiden met een lok hun haar zo geknipt hebben, met een korte onderlaag.

Kijk! Zo dus! Dat zie je niet als ik de lok ‘gewoon’ los heb hangen, maar als ik het achter mijn oren heb zie je het wel, net een detail.

Zo kan ik het dus dragen!

En zo zie je er niks van.

Maar zo weer wel! Ik heb trouwens geen product in mijn haar op deze foto’s.

Ik ben weer super blij met mijn haar! Mijn haar is echt belangrijk voor me, dat moet echt goed zitten. Ik ben dan ook altijd weer helemaal blij als ik net naar de kapper ben geweest, heerlijk. Wist je trouwens dat ik m’n haar al weer bijna een half jaar rood heb? De tijd gaat echt snel, en ik vind het nog steeds erg mooi, ik heb nog geen kriebels om weer een andere kleur te nemen. Ik krijg trouwens vaak de vraag waar ik mijn haar laat doen: bij Hair Today in Zwolle, filiaal aan de Luttekestraat. Mijn ‘favoriete’ kapsters zijn Margriet (zij is héél goed met kleur, maar ook met knippen), Monique (de bedrijfsleidster) en Bernike. George kan ook supergoed knippen. Eigenlijk ben ik altijd tevreden als ik daar weg loop (bij wie ik ook ben geweest), echt een aanrader als je je haar echt goed geknipt en geverfd wilt hebben 🙂 En het is er altijd supergezellig. Ze zeggen het me altijd even als er via mij iemand is gekomen (er komt ook regelmatig iemand met mijn foto langs, zo gaaf!), dus als je via mij komt, laat het ze even weten, dat vinden ze leuk 🙂 En ik ook!

Is jouw haar ook zo belangrijk voor je? En hoe vaak ga je naar de kapper?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.