18 juli 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

I love summer tag

Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een tag deed, en bij Teske zag ik de erg leuke ‘I love summer tag’ die deels over beauty gaat. Ik besloot deze in te vullen! Ik houd van de zomer!

 

Wat is je favoriete nagellak voor de zomer?

Schermafbeelding 2013-06-29 om 19.06.07

Schermafbeelding 2013-06-29 om 19.06.16

In de zomer draag ik graag vrolijke kleurtjes. Ik en gek op pastel (Joensuu van Herome zie je helemaal bovenaan), en draag dat echt heel graag. Pastelblauw, pastelroze, pastelpaars, in de zomer vind ik het zo vrolijk staan, zeker met gebruinde handen. Maar neon vind ik in de zomer ook te gek. Wat ik eerder laat liggen is donkere tinten als donkerrood, donkerblauw, bruin en zwart. Dat vind ik meer voor het najaar en de winter en daar heb ik in de zomer gewoon geen zin in.

Wat is je favoriete lipkleur voor de zomer?

Schermafbeelding 2013-06-24 om 16.21.37

Ik draag in de zomer het liefst wat lichtere, luchtigere tinten op mijn lippen. Als het echt warm is laat ik de felroze lipsticks in hun lade liggen en ga ik liever voor frisse kleurtjes. Koraal, lichtroze. Het liefst producten die aanvoelen als een lippenbalsem, of een lipgloss. Ik vind de Bourjois Color Boost producten heerlijk voor de zomer, en alle kleuren lipgloss. Op de onderste foto (video still) draag ik MAC Dazzleglass in Dressed to Dazzle.

Wat is je favoriete accessoire voor de zomer?

Ik vind kleine neon accessoires leuk, zoals dit riempje van H&M, maar ook kleine dunne fel gekleurde armandjes die ik draag in combinatie met mijn horloge. Ik ben niet echt een accessoire fan, ik draag maar weinig sieraden en dat soort dingen, maar dit vind ik wel leuk.

Welke zomertrends van dit jaar vind je het meest leuk?

Hmmm. Ik weet het eigenlijk niet zo goed. Ik vind de neon trend wel leuk, maar alleen als accessoire. Verder heb ik niet echt favoriete zomertrends, eigenlijk…

Wat is jouw favoriete geurkaars in de zomer?

Stiekem vind ik geurkaarsen in de zomer helemaal niet zo fijn, de zomer is het seizoen waarin ik ze het minst vaak aansteek. Ik heb geen buiten – geen balkon, geen tuin – dus ik heb daar ook geen mogelijkheid kaarsen aan te steken. Ik heb mijn ‘standaard’ favoriete geuren kaarsen en dat is niet anders dan in de winter. In de zomer heb ik juist liever geurstokjes en zo in huis dan kaarsen. Liefst van Rituals.

Wat is je favoriete zomerparfum?

Mijn nummer één favoriete parfum: Love van Chloé. Het is geen zomergeur, maar ik draag hem in de zomer nog liever. Sun van Jil Sander is ook een super favoriet en die draag ik al zolang ik me kan herinneren. Ik kocht hem voor het eerst op mijn veertiende, een namaak versie op een vakantie ergens op een beurs. Jaren later kocht ik mijn eerste ‘echte’ versie en ik draag hem nog steeds graag. Het is zo’n typische zomergeur die me doet denken aan zomervakanties, ik kocht hem ook vaak op het vliegveld.

Wat neem je mee naar het terras of naar het strand?

Ten eerste: heel veel SPF! Een grote verpakking voor mijn lijf (SPF30 of 50) en een kleintje voor mijn gezicht. Verder: flesjes water (naar het strand of park), fruit en andere lekkere dingen om te eten (niet als ik naar het terras ga natuurlijk), een zonnebril, wat te lezen, telefoon, portemonnee en natuurlijk een fijne grote handdoek.

Wat is jouw favoriete zomerdrankje?

Water met heel veel ijsblokjes, citroen en verse munt. Als je dit even laat ‘trekken’ wordt het zo lekker fris en vol van smaak. Ontzettend lekker en verfrissend. Verder gewoon water en soms kan ik als het echt heel warm is echt snakken naar een glas ijskoude cola light met ijsblokjes.

Wat is jouw favoriete zomermuziek?

Dat heb ik eigenlijk niet! Ik luister dezelfde muziek als ik altijd luister.

Wat vind je het allerfijnst aan de zomer?

Vooral dat het lichter is. Langer licht, maar ook écht lichter. De zon, waar iedereen blijer van lijkt te worden. De stad die leeft. Het leven dat ineens leuker lijkt omdat je veel leukere dingen kan doen als het lekker weer is. Zonnebrillen. De herinnering aan de wekenlange zomervakanties die we als kind en tiener hadden.

En tot slot, wat zijn jouw plannen voor de vakantie?

Ik ben in juni al naar Barcelona geweest met mijn vriend dus ik ben al op vakantie geweest en deze zomer blijven we waarschijnlijk verder in Nederland. Ik heb wel wat werkgerelateerde reizen (ik ga volgende week naar Chicago, maar dat is niet vakantie), maar geen echte vakanties gepland. Mijn vriend en ik zitten niet vast aan de zomervakantie, dus we gaan liever in het najaar. Omdat het dan goedkoper is, maar ook omdat we het zo heerlijk vinden om weg te gaan uit herfstig Nederland en naar de zon te vliegen. Ik denk dat we in oktober of november twee of drie weken weggaan. We denken hier al het hele jaar over, maar waar en hoe precies weten we nog niet. Ik zou wel eens écht ver met hem weg willen (onze vakanties samen waren tot nu toe Terschelling, Lanzarote, Marokko, Berlijn en Barcelona), bijvoorbeeld naar Thailand of de Caraïben. We’ll see 🙂

We wilden eerst rond de feestdagen op bezoek bij Willem zijn familie op Sint Maarten, maar dat doen we eind volgend jaar of begin 2015, samen met zijn ouders en zijn zus. Afgelopen weekend hoorden we dat we in augustus nog naar Terschelling kunnen, dus als Willem vrij kan krijgen dan gaan we dat zeker nog doen. Terschelling is echt mijn nummer één favoriete vakantieplek. Ik ben verliefd op dat eiland.

Iedereen die het leuk vindt deze tag over te nemen: ga je gang! En beantwoord de vragen bij de comments als je het leuk vindt. Wat vind jij het leukste aan de zomer?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.