Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • batterij
  • budget
  • duracell
  • gadget
Een MissLipgloss artikel

I love: Duracell Portable USB Charger

Ik heb mijn telefoon altijd de hele dag bij me en gebruik hem naast bellen vooral voor het bijhouden van Twitter, Facebook en mijn mail. Ook lees ik jullie reacties op mijn telefoon, werk ik Instagram bij en gebruik ik allerlei apps. Mijn iPhone is dan na een halve dag compleet leeg en al een hele poos ben ik verslingerd aan de mobiele oplader van Duracell. Tijd voor een blogpost!

Al eens eerder besteedde ik er aandacht aan met een winactie. Ik vind dat dit product echt een losse blogpost verdient, omdat ik het letterlijk elke dag gebruik. Overal waar ik heen ga gaat deze kleine vriend in mijn tas zodat ik mijn iPhone overal waar ik wil kan opladen. Ik kan eigenlijk niet zonder, want ik wil de hele dag bereikbaar zijn, maar ook mijn werk kunnen doen voor MissLipgloss. Ook als ik even niet achter de computer zit. De smartphones van tegenwoordig hebben nu eenmaal niet zo’n lange batterijduur (en je kan niet zoals vroeger de batterij dan vervangen), dus dan moet je wel een oplossing zoeken.

Ik gebruik zelf al een hele tijd de Duracell Portable USB Charger, de grootste. Deze kost tussen de €30 en €40 (het hangt af van de winkel waar je hem koopt). Je kan hiermee overal je telefoon opladen. Met je eigen kabeltjes kan dit, maar er zitten ook USB kabeltjes bij. Ik kan zelf mijn iPhone er ongeveer een keer helemaal mee opladen. Maar je kan er ook je iPad mee opladen of elke andere telefoon. Er zitten twee USB poorten in de oplader, dus je kan er twee apparaten tegelijk aan hangen.

Dit zit in de verpakking. De lader, een micro USB kabeltje met een mini USB opzetstukje. Dit kabeltje past op heel erg veel telefoons! Ook zit er een stekker bij waarmee je de lader in het stopcontact kan opladen. Voor mijn iPhone gebruik ik mijn eigen USB kabeltje, die is er niet bij geleverd.

Dit stekkertje schuif je op de lader.

Zo kan ‘ie opladen in het stopcontact! Ideaal. Binnen een paar uur is ‘ie vol en dan kan je hem meenemen in je tas. De stekker kan je er dan afschuiven zodat ‘ie wat compacter is, maar je kan hem ook meenemen zodat je hem onderweg nog weer ergens in een stopcontact kan stoppen.

Echt groot is ‘ie niet, ongeveer even groot als mijn telefoon, maar wel iets dikker. Het gekleurde USB kabeltje komt trouwens van eBay en de sticker voor mijn iPhone van Colorswitch.

Een product dat ik al zo lang met zoveel plezier gebruik verdient gewoon een blogpost! Het is voor mij echt een uitkomst, ik kan mijn telefoon zo gewoon veel langer gebruiken en dat is echt wel ideaal. Ik raad dit ding iedereen aan die er ‘last’ van heeft dat de batterij van zijn of haar telefoon zo snel leeg is. Nu niet meer!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.