30 januari 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

I <3 Crewneck sweaters

04Truien. En dan met name truien met zo’n crewneck (een ronde hals zonder kraagje of capuchon) vind ik zó leuk. Ze zijn comfortabel, zien er leuk uit én je kan ze echt op zoveel manieren combineren. Ik laat je vandaag zien hoe je de crewneck sweater, mijn favoriete kledingstuk van het afgelopen seizoen, op tien verschillende manieren kan dragen. 

De crewneck is in 1932 ontwikkeld, en dan wel in de vorm van een t-shirt, als ondergoed voor American Football spelers. Deze shirts absorbeerden zweet en ze zorgden ervoor dat de schoudervullingen niet op de huid schuurden. Later werd deze hals ook bij truien gemaakt. Ik vroeg me af waarom die hals nu de ‘crewneck’ heet, en nu weet ik waarom. En jij ook!

Je denkt bij dit soort truien al snel: saai! Maar dat zijn ze helemaal niet. Je kan ze op zoveel leuke manieren combineren en ik draag ze zelf dan ook onwijs graag. We doen samen even wat inspiratie op, oké?

 

01

De meest voor de hand liggende outfit met zo’n fijne comfortabele sweater: op een jeans met sneakers eronder. Zo draag ik ze zelf vaak. Casual, zit lekker, hoef je niet over na te denken.

Bron

02

Maar zo kan het ook! Op een zwierig rokje met zwarte laarsjes.

Bron

03

Of juist op een wat meer nauwsluitende jurk die tot over de knie valt. En dan wel weer met sneakers. Want <3 sneakers.

Bron

04

Zo vind ik het zelf erg leuk: op een jeans of zwarte skinny met een jasje eroverheen. En die trui mag dan best wel lekker losjes vallen. Haar los, krul erin (of juist niet) en lekkere sneakers eronder. Grote sjaal erbij. Ik houd hiervan. En ik wil dit jasje!

Bron

05

Die witte sneakers mogen toch echt bij alles. Ik vind het leuk om te zien dat zo’n simpele outfit door mooi gestyled haar, sieraden en make-up er meteen mooier uitziet.

Bron

06Wie had gedacht dat crewneck sweaters sexy konden zijn? Te gek zo met die leren rok en hoge hakken. Ook al zouden sneakers hieronder nog steeds heel tof zijn.

Bron

07

Zó leuk met die pantalon! Een pantalon is echt een kledingstuk die ik dit jaar wil toevoegen aan mijn kast, ik heb de goede nog niet gevonden (en moet zeggen dat ik ze ook nooit uit het (online) rek pak). De sneakers zouden hier natuurlijk ook vervangen kunnen worden door mooie hoge hakken.

Bron

08

Sofie van Fashionata combineert een zwarte sweater mer een comfortabele gestreepte rok. Dit staat haar prachtig en is zo leuk voor de zomer! Overdag je sweater uit, ’s avonds en ’s ochtends je sweater aan, als het wat frisser is.

Bron

09

Deze foto komt zó uit de H&M catalogus. Die rok! Ik houd zelf erg van de combinatie sweater met leren jack, en die rok er onder is echt een topcombi. Die rok wil ik nu ook…

Bron

 

Sweaters saai? Nee joh. Ik zou er zo in kunnen wonen, en gelukkig kan dat ook prima, want ze zijn zo veelzijdig. En lekker warm. Draag jij graag zulke truien?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.