Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • essence
  • How To
  • KOH
Een MissLipgloss artikel

How-to: WK Nagels

Nog eventjes en dan kunnen we ons Nederlands elftal weer supporten tijdens het WK. Ik heb er zelf niet veel mee, maar natuurlijk vind ik het wel leuk om in stijl voetbal te gaan kijken. Ik heb dit gedaan met als basislak KOH MATT! in Flamingo, maar het is nog beter om een echte knaloranje nagellak te nemen. Voor een nog hoger Nederland-gevoel! Edit: ik heb inderdaad een laagje glanzende topcoat aangebracht, dus het matte effect is weg.

Wat ik heb gebruikt is de Let’s Go Girls nagelstickertjes van Essence, die kosten €1,45 per velletje. Verder gebruik ik een pincet en een top coat, Seche Vite. Alleen op mijn ringvingers heb ik een stickertje gedaan omdat ik het anders too much vond. Ik koos voor een stickertje met drie sterretjes in rood-wit-blauw en eentje met een hartje met daarop een diamantje. De stickertjes zijn een beetje lastig van het vel af te krijgen, maar na wat peuteren heb je hem. Pak een stickertje met het pincet en leg die op je gelakte nagel. Zorg wel dat die goed droog is! Even aandrukken, topcoat er over en klaar zijn je WK-nagels! Ik vind het heel erg leuk, en je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

Ik gebruikte dus KOH MATT! in Flamingo, deze is in real life iets meer koraal, op de foto’s lijkt hij meer oranje. De stickertjes van Essence zijn erg fijn en mooi, ze zijn ook erg plat, zoals je op deze foto goed kan zien:

Je ziet nauwelijks een bobbeltje! In combinatie met een topcoat blijven de stickertjes net zo lang zitten tot je ze er weer met nagellakremover afhaalt.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.