Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 augustus 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • How To
  • nail art
  • tutorial
  • water marble
Een MissLipgloss artikel

How to: Water marble nail art

IMG_0126Myrthe is de nail art koningin van MissLipgloss.nl en ze heeft weer een toffe nail art voor jullie gemaakt: water marble! Stap voor stap laat ze zien hoe het werkt. Helemaal niet moeilijk!

lakjes

overig
Voor deze nail art heb je nodig:
Gekleurde lakjes (de lakjes van Safari waren voor deze nail art makkelijker dan Flormar)
Witte nagellak
Base- en topcoat
Plakband
Satéprikker
Nagellak remover
Wattenstaafjes
Glas/beker met water (ik heb een wegwerp gekozen zodat je deze weg kunt gooien als je klaar bent)
Parfum met veel alcohol (vaak zijn dit goedkopere parfums, ik heb deze bij kruidvat gekocht)

IMG_0090

Je begint met je nagels wit te lakken. Hierdoor dekken de felle kleurtjes beter en heb je een egale ondergrond voor de kleuren. Laat dit goed drogen.

IMG_0092

Als het goed droog kun je je vingers afplakken met plakband. Dit is geen must maar wel handiger. Hierdoor hoef je daarna niet zoveel meer schoon te maken om je nagels heen (en ik heb geleerd van mijn hittegolf nail art haha).

IMG_0094

Laat een paar druppels nagellak vallen op het wateroppervlak. Als je meerdere druppels gebruikt laat ze dan elke keer in elkaar vallen.

IMG_0095

Daarna spuit je wat parfum over de nagellak heen. Hierdoor gaat de nagellak uit elkaar en krijg je een patroontje. Zoek een mooi gedeelte op van het patroontje en stop hier je nagel in. Je nagel moet dus op het wateroppervlakte komen. Als je nagel in het water hangt pak je de satéprikker. Hiermee haal je de overige nagellak van het wateroppervlak.

IMG_0099

Herhaal deze stappen met de andere kleuren. Ik heb gekozen voor vier kleuren maar ik denk dat drie kleuren ook genoeg geweest was. Maar dit kun je natuurlijk allemaal zelf bepalen!

IMG_0101 IMG_0105

Als je alle kleuren gehad hebt kan het plakband eraf! Daarna pak je een wattenstaafje met nagellak remover en maak je alle nagelriemen en andere dingen schoon.

IMG_0108

IMG_0115

IMG_0126

Vergeet niet een topcoat te gebruiken zodat je nail art langer blijft zitten!

Vergeet je creaties niet te delen via Instagram @nicenailarts (http://instagram.com/nicenailarts) of Twitter @nicenailarts (https://twitter.com/NiceNailArts)

Liefs, Myrthe.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.