Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

How to: Lady Bug taart

PhotobucketIk vertelde laatst al over het superleuke kookboek van Nanette Booij, Sugar Sweet Secrets. Nu heeft ze een enorm leuke video tutorial gemaakt met daarin stap voor stap instructies voor de Lady Bug taart. Het ziet er heel ingenieus en ingewikkeld uit, maar zo zie je dat het helemaal niet moeilijk is. Deze maand ga ik samen met Nanette de cherry blossom taart maken, die ene die ik het mooist vind. Van die middag komen natuurlijk foto’s, maar voor nu dus deze video. Veel plezier en bakze! Als je iets gemaakt hebt, twitpic het dan (naar mij @misslipgloss en naar Nanette @zaligzoet), da’s leuk! Klik op de foto hierboven om het filmpje te bekijken, embedden gaat helaas niet!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.