Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • cupcakes
  • essence
  • How To
  • ijsjes
Een MissLipgloss artikel

How to: ijsjesnagels

Het is zomer, de zon schijnt (…), ik heb zin in ijsjes. En dus maakte ik ze op mijn nagels! No calories, alleen maar instant cuteness. Het kunnen trouwens ook cupcakes zijn, net wat jij er in ziet. Ik werd geinspireerd door deze blog waar ik laatst over schreef en besloot ijsjesnagels te maken met een Miss Lipgloss twist. Ijsjesnagels… Ik wist niet hoe ik het anders moest noemen en het deed mij denken aan ijsje, vandaar de naam ijsjesnagels 😉 Lees verder als je meer foto’s wilt zien en wilt weten hoe ik dat gedaan heb.

Lakken die ik heb gebruikt:

Illamasqua Blow, Orly Cotton Candy, Maybelline Mellow Mauve, Orly Va Va Voom, Love & Beauty Baby Blue en Sweet Sweets in NL9. De laatste kan je hier niet kopen, die heb ik vorig jaar in Tokio gekocht. Voor de sprinkles op het ijsje heb ik een dottingtool gebruikt en daar kleine streepjes mee gezet. Je kan ook spikkeltjes maken, dat is makkelijker.Eerst lak je je nagels in de basiskleur, ik heb daarvoor een pastelgele tint gebruikt. Hoeft niet superdekkend want je ziet toch alleen maar de onderkant. Wel even je hele nagel lakken anders dan krijg je bobbels in de lagen die je er over heen gaat doen.


Met roze maakte ik het ijs (of de frosting). Gewoon met het kwastje van de lak zelf, ik heb er geen extra hulpstukken bij gebruikt. Dit is twee laagjes. Wees creatief en geef elke nagel een ander vormpje, dan ziet het er zo echt mogelijk uit.


Sprinkles! Die zijn bij mij niet heel netjes, heb ze met een dotting tool gemaakt. Je kan ook gewoon spikkeltjes (stipjes) maken, dat is makkelijker en ziet er wat netter uit. Ik vond het effect wel leuk zo.

En dat zijn ze dan! Schattig toch? En super simpel.

Mijn andere hand liet ik zo, zonder de sprinkles (ik ben niet zo goed met links).

Ik daag je weer uit om deze nail art zelf te gaan maken! Je kan elke soort lak gebruiken en wees lekker creatief met de kleurtjes. Als je het hebt gemaakt, maak dan een foto en stuur het naar me via Twitter of Facebook, dan maak ik er weer een artikeltje van! Vind het heel leuk om te zien hoe creatief je bent met nagellak.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.