Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 september 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

How to: Galaxy Nail Art

IMG_0341Voor MissLipgloss.nl maakte Myrthe deze week weer een nail art; de Galaxy Nail Art! Deze vind ik echt helemaal geweldig en het is makkelijker te maken dan je denkt. Lees verder voor een stap voor stap uitleg!

IMG_0342Voor deze nail art heb je zwarte/donkerblauwe, blauwe, paarse en witte nagellak nodig. Daarnaast ook wat glitter topcoats en een stukje schuurspons.

IMG_0321Als eerst lak je al je nagels donkerblauw of zwart. Zelf heb ik donkerblauw gebruikt maar als je dat niet hebt is zwart ook prima! Zorg dat je nagels goed droog zijn voor je verder gaat met deze nail art.

IMG_0324Maak met een sponsje wat ‘vlekken’ op je nagels. Zorg dat niet je hele nagels bedekt zijn. Gebruik als eerst een blauwe kleur.

IMG_032s2

Als dit droog is doe je hetzelfde met paars. Maak de ‘vlekken’ iets kleiner zodat ze in de vorige vallen.

IMG_0326Doe dit als laatste nog een keer met wit. Hierbij moet het ook weer iets kleiner worden zodat je de andere kleuren nog ziet!

IMG_0328Maak met een dottingtool wat stipjes om de vlekken heen. Maak er niet al te veel.

IMG_0333Hierna heb ik een topcoat gebruikt met sterren erin. Dit is niet perse nodig maar geeft wel iets extra’s. Als je geen sterren hebt kun je wat grove glitters toevoegen. Het leukste is om dit te doen bij de vlekken en de donkere stukken niet te bedekken met grove glitters.

IMG_0339Daarna heb ik over de hele nagel nog kleine holografische glitters aangebracht. Dit geeft het echt iets leuks. Hierdoor lijkt het net alsof er echt sterren op je nagels zitten!

IMG_0341

Vergeet je creaties niet te delen via twitter of instagram!

Liefs, Myrthe


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.