Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • How To
  • look
  • lovely looks
Een MissLipgloss artikel

How to: beetje kleur in je look!

Kleur op je ogen is hartstikke leuk, hip en zomers. Maar hoe doe je dat nou zonder dat het lijkt of je een blauw oog hebt? Vandaag ga ik je laten zien hoe je in een naturel ooglook een leuk en opvallend kleuraccent kan aanbrengen. Heel veilig, maar ook net even wat anders!

Ik ga twee looks laten zien en bij beide looks gebruik ik het Film Noir palet van Estee Lauder en de Turquoise oogschaduw van INK by Dennis Knudsen. Je kan natuurlijk elke soort en elk merk oogschaduw hier voor gebruiken.

Dit is het Estée Lauder paletje en ik vind hem zo mooi! De kleuren zijn te gek en kan je eindeloos met elkaar combineren.

En dit is de eerste manier om wat kleur aan je ooglook te geven! Maak ‘gewoon’ je naturelle look zoals je normaal doet, en breng dan een fel kleurtje onder je ogen aan. Ik heb ook met een blendingkwast nog wat extra turquoise in mijn arcadeboog aangebracht, maar echt een héél klein beetje. Het is ook leuk om op deze manier van dag- naar avondmake-up te gaan. Gewoon lekker wat kleur toevoegen bij je normale dagelijkse ooglook! Heel simpel en het effect is hartstikke leuk.

Bij de tweede look die ik heb gemaakt gebruik ik een beetje Duraline van Inglot. Je kan ook water gebruiken, maar een product als Duraline is perfect om van oogschaduw eyeliner te maken. Het is een soort mixing medium.

Weer maak je je look net als normaal, geen poespas, maar je zet met een fel kleurtje een eyeliner! Je hebt hier geen speciale eyeliner voor nodig, dit kan je gewoon met je oogschaduw doen. Met een nat kwastje, of een beetje mixing medium. Het geeft een kleurrijk en leuk effect en is uiteindelijk nog best subtiel.

Op deze manieren geef je je normale, simpele ooglook net even een twist door gewoon dat beetje kleur toe te voegen. Ik vind het leuk om op die manier met kleurtjes te werken, al vind ik het ook te gek om soms een heel felle ooglook te dragen. Het is maar net waar je zin in hebt!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.