Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 september 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • vasthouden
  • zomer
Een MissLipgloss artikel

Houd de zomer vast!

Nee, het is nog lang geen herfst! Echt niet! Het is nog zomer! Volop! Nou ja, oké, laten we het niet ontkennen. De herfst is in zicht. Nogal. Maar! Wij gaan die zomer zo lang mogelijk vasthouden samen! We persen het laatste beetje zomer er nog uit! Yesssss!

 

Draag vrolijke kleding! Laat je sjaals in de kast liggen en draag fleurige, zwierige, zomerse dingen. Rokjes, jurkjes, ballerina’s, slippers (DOEN op de dagen dat het nog kan), zonnebrillen (elke dag! Nu wordt je nog niet raar aangekeken!) en VIER dat het nog steeds zomer is! 

Het is nog lang geen tijd voor stamppotten en zware maaltijden. Nope. Wij maken luchtige salades en eten buiten op het terras! Nu het nog kan!

Zelfbruiner! Scrub jezelf van top tot teen en hul je in een lekker bruin kleurtje met een zelfbruiner. Met een tintje zie je er zomers uit en voel je je ook zomers!

Doe dat ene lekkere luchtje op wat je droeg op vakantie, je zal je weer helemaal terug wanen. Wedden dat je weer echt een zomers vakantiegevoel krijgt?

Kijk je vakantiefoto’s terug. Deze hoef ik niet uit te leggen, toch?!

Ben je deze zomer niet op vakantie geweest, maar wil je dit jaar nog wel graag gaan? Maak dan vakantieplannen voor in de herfst- of kerstvakantie. Bekijk vakantiesites en bedenk alvast naar welke warme bestemming je wilt. Jij kan je dan het hele najaar verheugen op een heerlijke warme vakantie! 

Ga lekker naar buiten als het lekker weer is. In je zomerse kleding, en met je zonnebril. Geniet van de zonnestralen nu ze er nog lekker zijn. Pak een terrasje, ga in het park zitten, trommel vriendinnen op om samen iets leuks te doen. Vier de zomer, het is nu nog heerlijk (meestal dan).

Pak je bronzer erbij en geef jezelf een kleurtje. In combinatie met een zelfbruiner zal je eruit zien alsof je net terug komt van een weekje Griekenland!

 

Zoek je vakantiefoto’s uit en laat een boekje afdrukken met de allerleukste foto’s. Of maak een ‘Vakantie 2012 fotoboek’. Hoe leuk is dat? Het is al superleuk om alle foto’s uit te zoeken, en het is helemaal te gek als je straks alle foto’s door kan bladeren.

 

Wanneer je klaar bent met het vasthouden van de zomer, is het ook tijd om de herfst te verwelkomen. Toch? Lekker knus in huis, met kaarsjes, op de bank, warme chocolademelk, mooie sjaals en dikke winterjassen, Uggs… Eigenlijk ook best wel leuk, toch? 

Wat doe jij om de zomer nog even stevig vast te houden? Deel je tips (en de leuksten stuur ik een zomers beautypakketje, zomaar, om de zomer nog even te vieren 🙂 )


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.