Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • heavy brows
  • hip
  • hot
  • trend
Een MissLipgloss artikel

Hot: zware wenkbrauwen

Elk seizoen is het op de catwalk te zien, en het is gewoon altijd hot: zware wenkbrauwen. Flinke borstels boven je ogen! Hartstikke hot en fashionable verantwoord. De tijd van de dunne lijntjes is sowieso geweest, maar vind jij die dikke wenkbrauwen nou ook mooi?

Vooral op de catwalk en in fashionshoots in de bladen zie je eerder volle wenkbrauwen dan subtiele. Op een of andere manier dat meer ‘fashion’! Ik heb bij mijn visagie opleiding (B Academy) ook altijd geleerd om wenkbrauwen iets aan te zetten, vol is mooi. Natuurlijk verschillen smaken daarin. Bij de blogpost over HNTM kwamen veel opmerkingen over de volle bosjes van Tamara. Blijkbaar zijn ze nog niet zo algemeen geaccepteerd.

Zelf heb ik ’tussenin’-wenkbrauwen. Ik heb ze dunner gehad, maar vind ze op deze manier mooi bij mij. Veel dikker wil ik ze ook niet, al is het bij sommige looks wel mooi. Dan teken ik ze gewoon wat bij!

Korte bijtekenen-how-to:

  • Je kan een potlood of poeder gebruiken om je wenkbrauwen bij te werken. Ik werk zelf graag met poeder. Check hier wat het beste voor jou werkt.
  • Als je je wenkbrauwen donker wilt maken, dan kleur je ze gewoon in met het poeder of potlood. Neem wel een tintje donkerder dan je eigen haarkleur, dan zie je het goed.
  • Wil je ze ook dikker maken? Doe dit dan aan de onderkant en maak met je potlood of kwast kleine haaltjes, zodat het lijkt alsof je echt haartjes er bij maakt.
  • Wenkbrauwgel er in, klaar!

Vertel, hoe draag jij je wenkbrauwen? En vind jij heavy brows hot? 

Whaha, sorry, ik moest zelf zo lachen toen ik deze zag! Hij móest er bij!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.