Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • privé
  • spanje
  • vakantie
Een MissLipgloss artikel

Hola, España!

Het begon allemaal met een grapje. Caroline van InDeWatten ken ik al een tijdje via haar blog en via Twitter. Op Formspring vroeg ik haar ‘Lien, wanneer zal ik langskomen in Spanje?’. Haar antwoord ‘Doe maar ezeltje prik in je agenda!’ Toen ik een mailtje kreeg of het nou een grapje was of dat ik serieus wilde langskomen, dacht ik: het was een grapje, maar waarom niet? En na heel wat heen-en-weer-gemail heb ik gisteren mijn vlucht geboekt. Jep, ik ga begin augustus een weekje bij Lien langs in Javéa, Spanje!

Javéa (spreek uit: Gábia) ligt in het oosten van Spanje, in de provincie Alicante. Ik ben zelf al een keer in Spanje geweest, twee jaar geleden met mijn mama, naar Fuengirola. Dat ligt helemaal in het zuiden vlakbij Mijas en Marbella. Javea ligt vlakbij Alicante en Valencia, en precies aan de kust. Lien ontbijt elke ochtend op het strand… Heerlijk, toch? Ik vind Spanje zelf een prachtig land en vind vooral de sfeer en het eten geweldig.

Ik ben nog nooit alleen op vakantie geweest, laat staan alleen gevlogen. Stiekem vind ik het natuurlijk wel een beetje eng, want ik rijd ook vanaf het vliegveld van Alicante naar het huis van Lien en Sjoerd. Gelukkig heb ik zat rij ervaring en vind ik het niet erg om alleen te reizen. Ik vind het een uitdaging en heb er heel erg veel zin in! Een jaar geleden deed Serena hetzelfde, en ik weet nog dat ik het toen op haar blog las en dacht ‘OMG, dat durf ik echt nóóit in m’n eentje!’ en nu ga ik het toch doen. Lekker een weekje op vakantie, en ik denk dat ik daar begin augustus wel aan toe ben!

We hebben al leuke dingen op de planning, we willen een dagje naar Valencia en met de ferry naar Ibiza. En verder natuurlijk lekker uitrusten, relaxen aan het zwembad, ontbijten op het strand en genieten van de mooie omgeving. Nu zie ik al regelmatig de kookkunsten van Sjoerd op de blog van Caroline dus ik denk dat ik daar ook nog verwend ga worden ook!!

Ik ben heel blij dat ik een weekje bij Caroline en Sjoerd mag vakantie vieren! Anders had een vakantie er voor mij ook niet echt ingezeten. Mijn lieve vriendinnetjes gaan al op vakantie, of hebben geen tijd in verband met werk of hebben simpelweg geen geld voor een vakantie. En ik wilde zo graag een weekje weg! Lien is m’n redder in nood, hihi!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.