Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 maart 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Hoeveel beautyproducten gebruik jij?

Laatst zat ik in de trein, me een beetje te vervelen en toen ging ik maar eens opschrijven wat voor beautyproducten ik allemaal op een dag gebruik. Gewoon voor de lol. En toen bedacht ik dat het eigenlijk wel leuk was voor een blogpost!

Daar ging ik. Eerst producten die ik onder de douche gebruik, dan voor m’n gezicht, haar, make-up… En daarna nog wat dingetjes die ik vergeten was. Dit is trouwens op een normale dag, alleen was ik niet élke dag m’n haar dus dan zijn het twee producten minder (shampoo en conditioner). Ik kwam uit op 32 producten, tools zoals kwasten, stijltang en föhn niet meegerekend. Ik vond het eigenlijk shocking veel!

Als je dat bij elkaar zet heb je een flinke bak vol producten! Maar goed, die zie ik dan ook elke dag voor mij, in mijn kastjes en in mijn ‘everday bakje’ met make-up.

Zou ik zonder deze producten kunnen?

Nee, niet elke dag. Sommige dingen skip ik soms best. Er zijn dagen dat ik geen make-up draag, of geen producten in mijn haar doe. Maar ik kan geen dag zonder zeep, of reinigingsproducten. Ook moisturizer en deodorant heb ik echt ‘nodig’. Maar eigenlijk zijn al deze dingen best wel ‘basics’ voor me, soms gebruik ik dus zelfs nog meer (als ik meer make-up draag, of even uitpak onder de douche).

Ik ben nu wel benieuwd hoeveel producten jij gebruikt. Som ze eens op bij de comments en vergelijk met elkaar! Vul ook eens de poll hieronder in, want ik ben wel heel nieuwsgierig om dit helder te zien. Gebruik ik belachelijk veel? Of valt het wel mee?

Sorry, there are no polls available at the moment.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.