Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 maart 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • biscotti
  • budget
  • goedkoop
  • H&M
Een MissLipgloss artikel

H&M Eye Shadows

Ik reviewde het grote oogschaduwpalet van H&M laatst al, en ik was ook heel benieuwd naar de kleine oogschaduwpaletjes van €4,95. Omdat die er totaal anders uitzagen qua kwaliteit nam ik die ook mee om eens kritisch naar te kijken!

Ook deze paletjes komen in een plastic zakje. Deze gaat – net als bij het grote oogschaduwpalet – makkelijk open door een plakstrip.

Ze kosten €4,95 per stuk voor vier kleuren oogschaduw.

Bovenaan zie je Made With Passion, rechts Biscotti Dreams.

De paletjes zien er strak en chic uit. Je zou niet meteen denken dat deze maar €4,95 kosten! Het is een stevig palet wat er niet goedkoop uitziet.

Eerst wil ik met je kijken naar Made With Passion. In dit palet zit een roze, bruine, paarse en zwarte kleur en is een mooie combinatie.

Er zit ook een lange sponsapplicator bij het palet, maar dat gebruik ik zelf nooit.

En dit ziet er super goed uit! Qua kwaliteit zijn ze echt anders dan de oogschaduws in het grote oogschaduwpalet met 32 kleuren. Ze zijn steviger, brokkelen en breken niet zo makkelijk en er komt veel kleur vanaf. Ook zijn de paars- en zwarttinten best bijzonder met die gouden glitters. De roze en bruine tint is een beetje shimmer-metallic. Ze blenden makkelijk, hebben prima pigmentatie en mooi stevig.

Dan Biscotti! Dit is een meer natural oogschaduwpalet met vier bruintinten. Ideaal voor dames die van natuurlijke looks houden die je makkelijk overdag kan dragen. Prima voor school of kantoor!

Mooi dit! Er zit één heel mooie highlighter in die subtiel glanst, en drie bruintinten. Heel erg mooi! Hier kan je mooie bruine looks mee maken, zo donker als je zelf wilt. De donkere tint is niet superdonker, niet donker genoeg voor een heftige smokey look, maar je kan altijd nog zwart uit een ander palet toevoegen als je dat zou willen. H&M heeft ook losse oogschaduws, dus als je heel graag zwart zou willen gebruiken kan je ook een losse oogschaduw kopen. Ik vind ook dit een heel mooie combinatie van kleuren die je ontzettend makkelijk kan combineren. Net als bij het Made With Passion palet zijn deze oogschaduws kwalitatief erg goed, stevig, er komt veel pigment vanaf en ze blenden makkelijk.

Kijk, na één keer gebruiken zien ze er nog prima uit! Geen deuken, barstjes of stukjes oogschaduw die loslaten. Ik ben super enthousiast over deze oogschaduwpaletjes met vier kleuren van H&M. Goede kwaliteit, mooie kleuren, en dat voor €4,95. Ik zou zelf eerder deze aanschaffen dan dat grote palet.

Er zijn trouwens meer kleurencombinaties. De paletjes zijn in de H&M filialen verkrijgbaar, helaas niet in de online shop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.