Het programma op I Love Beauty

Foto's alle workshops (1)Op 12 en 13 december vindt I Love Beauty plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het wordt inmiddels tijd om je wat meer te vertellen over het programma! Wat is er allemaal te doen naast de leuke merken die aanwezig zijn? Wat dacht je van Bobbi’s Beauty Workshop, Sensationail Do It Yourself, een masterclass van Leco van Zadelhoff, Mari van de Ven die je laat zien hoe je de perfecte shape & brows maakt met Anastasia Beverly Hills producten en aaaah, lees verder voor (bijna) alles!

 

In de ruimte waar ook de merken staan met hun stands en producten, is de Main Area. Hier kan iedereen komen kijken en je kan hier in- en uitlopen. De hele dag gebeuren hier leuke en interessante dingen! De tijden maken we later bekend.

 

Leco van Zadelhoff – Beauty Masterclass

1445942586903

De bekende kapper en visagist Leco van Zadelhoff van vele bekende Nederlanders geeft tijdens I Love Beauty een korte presentatie over de nieuwste trends op het gebied van make-up.
In een LIVE make-up masterclass op het podium zorgt Leco er daarna voor, dat twee bezoeksters de bekende Leco-look krijgen!

Heb jezelf nog vragen? Stel ze gerust aan Leco, want op het eind is er nog tijd voor een Q&A met Leco onder begeleiding van onze presentatrice Francis Beukeveld.

Mari van de Ven – Anastasia Beverly Hills

1445942579185

De bekende make up artist en hairstylist Mari van de Ven zal ook op de I Love Beauty beurs op 12 en 13 december 2015 aanwezig zijn! Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit.

Mari is niet meer weg te denken uit de Nederlandse entertainment industrie. Vele bekende Nederlanders mag Mari tot zijn clientèle rekenen en een van zijn favoriete make-up merken is zonder meer Anastasia Beverly Hills.

Niemand minder dan Brow Goeroe Anastasia uit Beverly Hills is verantwoordelijk voor de perfect gestylde wenkbrauwen van sterren zoals Kim Kardashian en Beyonce. Ook onze eigen Nederlandse visagie goeroe Mari van de Ven vindt de producten van Anastasia geweldig.

Tijdens zijn komst op de I Love Beauty Beurs zal hij op het podium laten zien hoe jij de juiste contouren in het gezicht aanbrengt en hoe je door middel van de Anastasia Beverly Hills methode de perfecte brow kan creëren.

Cynthia – Ask Me Anything

P1800662

Cynthia Schultz is bekend van haar populaire beautyblog MissLipgloss.nl. Op I Love Beauty doet zij een live Ask Me Anything! Stel jouw beautyvragen aan haar en ze beantwoord ze meteen.

Later is Cynthia aanwezig op de beursvloer voor een selfie-moment.

Annic van Wonderen – Masterclass Ondernemen

Annic van Wonderen is bekend van de grootste modesite van Nederland, ILoveFashionNews.nl. Ze is een rasechte ondernemer en bracht vorig jaar haar boek Masterclass Ondernemen uit. Ze reist door het hele land om Masterclasses te geven.

Op I Love Beauty geeft ze een mini Masterclass Ondernemen waarbij jij de fijne kneepjes van Annic leert.

 

Voor de workshops kan je je op I Love Beauty inschrijven! Er zijn twee momenten dat je kaartjes kan kopen (zodat je niet per se om elf uur voor de deur hoeft te staan als je naar een workshop wilt die om 16u begint), en voor elke bezoeker geldt: twee workshops per persoon. We vragen een kleine bijdrage voor de workshops, de volledige opbrengst hiervan gaat naar Look Good, Feel Better.

Er is een beperkt aantal plekken bij alle workshops/demonstraties/lezingen, en bij de ene workshop is meer plek dan bij de andere. Bij workshops waar je echt zelf aan de slag gaat met make-up bijvoorbeeld, is minder plek dan bij een grotere lezing waarbij je alleen maar hoeft te zitten en luisteren. In totaal zijn er meer dan duizend workshopplekken, veel meer dan vorig jaar!

Sensationail, Do It Yourself

????????????????????????????????????

Een schitterende manicure met super glanzende nagels gedurende 2 weken? Kom het zelf ontdekken!

Word je eigen nagelstyliste en geef jezelf in 3 simpele stappen een prachtige gellak manicure. Alles wat je nodig hebt staat klaar, je hoeft  alleen nog de kleur te kiezen! Je nagels zijn op en top verzorgd wanneer je deze workshop uit loopt.

Kunstnagels, acrylnagels, gelnagels, gelnagellak, nagellak, je kan tegenwoordig alle kanten op. Voor een professioneel resultaat moet je al snel naar een nagelstudio toe, maar met SensatioNail is dat verleden tijd! SensatioNail is een professionele gelnagellak die je zelf eenvoudig aanbrengt. Gellak combineert de voordelen van nagellak met  de voordelen van gel. Zo lak je de verschillende lagen, zoals de Base Coat, Color Gel Polish en Top Coat op de nagel als een nagellak. Door de lagen uit te harden onder een LED-lamp krijg je een ultra sterke en glanzende manicure zoals bij gelnagels. Anders dan bij nagellak blijft SensatioNail tot wel 2 weken perfect zitten. Kom naar één van onze workshops op het I Love Beauty Event en probeer het zelf!

Bobbi’s Beauty Workshop

Stand Out Eyes Step 2

​Bobbi Brown is ervan overtuigd dat schoonheid eenvoudig, oprecht en toegankelijk moet zijn  – en dat elke vrouw zich Pretty Powerful kan voelen met een beetje kennis van make-up én de juiste producten.
Tijdens Bobbi’s Beauty Workshop leer je van professionele makeup artists stap voor stap hoe je jezelf mooi kunt opmaken – van foundation tot mascara.

www.bobbibrowncosmetics.com

Strobing – Pascale Tesser

1

Tijdens deze exclusieve workshop neemt Pascale Tesser, Director van B Academy makeup & Colourfool Agency je mee in haar Colourfool world! Pascale laat je zien hoe je je features sterker naar voren kunt laten komen met de juiste kleuren & technieken, zodat het shapen er als een schaduw  uitziet!

Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen na afloop van de workshop over het visagie vak , dus juist als je al werkzaam bent als visagist zeer interessant! Pascale haar bedrijf Colourfool Agency is een professioneel hair & makeup agentschap , dus zij kan veel vragen beantwoorden waar je als starter tegen aan loopt .

www.bacademy.nl/makeup
www.colourfoolagency.com

The Perfect Brow – Anastasia Beverly Hills

Workshop Anastasia - facebook

Sterren als Kim Kardashian, Beyonce en Jennifer Lopez kunnen niet meer zonder Anastasia Beverly Hills! Niemand minder dan de Brow Guru uit Beverly Hills is verantwoordelijk voor de perfect gestylde wenkbrauwen. Door middel van haar unieke “Golden Ratio” methode en een uitgebreid assortiment aan prachtige brow-producten, weet zij voor iedereen de perfecte wenkbrauw te creeren.
Tijdens deze workshop leer jij hoe je de Anastasia Beverly Hills wenkbrauw aanbrengt!

www.anastasiashop.nl

 

Angels On Bare Skin Do It Yourself – LUSH

Lush-Logo-EPS-vector-image

Bij de worskhop van LUSH ga je zelf aan de slag om een LUSH product te maken! Hoe leuk is dat: ontdekken hoe jouw favoriete producten worden gemaakt door ze zelf in elkaar te knutselen. Daarnaast leer je in deze workshop hoe je de producten het beste kan gebruiken voor een mooie, zuivere, gehydrateerde huid.

Superstrakke eyeliner – Sleek & Make-up By Melek

fotp facebook

Melek is een gecertificeerde freelance make-up artist afkomstig van de House of Orange. Make-up is haar grootste passie. Melek heeft al 3 jaar ervaring als make-up artist voor o.a. verschillende fotoshoots, shows, avond & bruids-makeup, magazines, commerciële opdrachten en in het geven van 1 op 1 workshops.

Vandaag deelt zij haar beste tips & tricks met jullie over hoe je de perfecte eyeliner kan creëren met Sleek producten!

Schrijven, Kreng – Lisette Jonkman

Lisette_Jonkman_Facebook

Een workshop voor iedereen die van schrijven houdt. Of je nu graag blogt of juist fictieve verhalen schrijft: de manier waarop je je woorden aan elkaar rijgt, kan je boodschap maken of breken.

Schrijfster Lisette Jonkman (bekend van o.a. Verkikkerd, Verslingerd en Schrijven kreng!) gaat dieper in op wat een goed verhaal goed maakt. Wat is een logische opbouw, hoe maak je je personages menselijk en in welke valkuilen trappen veel schrijvers per ongeluk?

Lisette daagt je uit jouw creativiteit aan te spreken. Laat de magie uit je hoofd overvloeien op papier. Samengevat: schrijven, kreng!

www.schrijvenkreng.nl

Snelcursus Geluk – Sanny Verhoeven

Advertentie-facebook-geluk

Sanny Verhoeven deelt sinds 2 jaar haar eigen zoektocht naar geluk op Youtube. In  het online programma ‘Sanny zoekt geluk’ gaat ze op zoek naar allerlei manieren om meer uit je leven te halen en minder te piekeren. In deze workshop vertelt ze hoe je positiever in het leven kan staan, zodat je vaker happy bent, meer  goede situaties aantrekt, en je niet continue mee laat slepen door je emoties.

www.SannyzoektGeluk.nl

Masterclass Bloggen – Serena Verbon, Beautylab

Serena-Verbon

Serena van de beautyblog Beautylab is op I Love Beauty aanwezig om jou haar allerbeste blogtips te geven waar je écht wat aan hebt. In haar Masterclass Bloggen vertelt ze alles wat ze de afgelopen jaren als fulltime beautyblogger heeft geleerd.

Ook is Serena op het event aanwezig voor een selfie samen!

Power/Flow Yoga – Bandhu

Advertentie-twitter-Bandu

Naast designer en eigenaresse van het sieraden merk BANDHU is Viona van Dijk Power/flow yoga docent. Zij beoefent al 10 jaar Yoga en heeft 3 jaar geleden haar power/flow Yoga opleiding afgerond.
Speciaal voor het ‘I love Beauty’ event geeft Viona twee keer per dag een yoga workshop.
Deze workshop die voor iedereen toegankelijk is, want nee… je hoeft niet perse lenig te zijn om aan yoga te doen, laat Viona je kennis maken met yoga . Je maakt kennis met wat yoga betekent en de basis houdingen van Yoga.

Zorg dat je een comfortabele broek aanhebt of meeneemt. Matjes zijn aanwezig!

www.bandhu.eu

Happy Living, Healthy Skin – Squalan

Squalan_Logo_LockUp_09-2015_BLACK

Geniet mee van het inspirerende verhaal achter de innoverende Squalan cosmetica lijn.
Een zoektocht vol frustraties dat geleid heeft tot een puur product geënt op een gezonde levensstijl en een verzorgingsregime dat past in de tijdgeest anno 2015.
Tijdens de workshop zullen we je meenemen in de veranderingen van deze tijd en je oplossingen aandragen om diverse hedendaagse uitdagingen te trotseren.
De workshop geeft een ruim antwoord op:
– Hoe ga je om met hedendaagse stress&uitdagingen.
– De wereld van allergieën en oplossingen.
– De “alombekende” megatrend: gezonde voeding en wat is nu daadwerkelijk “echt” waardevol binnen een gezonde lifestyle.
– Verzorging anno 2015 van je grootste orgaan: de huid.

Laat je verrassen door de interactieve workshop van Squalan:
HAPPY LIVING | HEALTHY SKIN!

www.squalan.com

Beautyfood – beautypartner

BP-BeautyfoodAcademy-1200x627

Hoe jij je lijf kunt verjongen met waanzinnige beautyfoods!
Een mooie huid, lekker in je vel, meer sexdrive en vitaal ouder worden. Meer en meer onderzoek laat zien wat voeding voor jou kan doen. Eva van Nieuwburg van de Beautyfood Academy deelt met jou haar Beauty Geheimen! Eva verdiept zich al vanaf haar 17e in voeding en nu geeft ze trainingen, workshops en een opleiding
tot Beautyfood Practitioner die je allemaal kunt volgen bij Beautypartner.

Als deelnemer aan de workshop maak je kans op een fantastische goodybag  t.w.v. € 200,- én een workshop naar keuze van Eva! Schrijf je snel in want vol = vol!

www.beautypartner.nl/beautyfood

Kleur & Stijl – beautypartner

BP-fashion-1200x627

Wil jij als Fashionista van je hobby je werk maken? Met de opleiding Mode Adviseur leer jij alle ins & outs van het verkoopvak in de Fashionl! Met dit branche erkende Detex-diploma heb je gelijk een streepje voor en maak jij het verschil op de winkelvloer! Detex-trainster Mascha Boonzaaijer, vertelt je tijdens de workshop ‘Styling’ alles over hoe je een een perfect passende outfit kunt aanmeten.

Als deelnemer aan de workshop maak je kans op een fantastische goodybag  t.w.v. € 100,- én een erkende branche opleiding als Mode Adviseur Zorg dus dat je erbij bent en schrijf je snel in!

http://beautypartner.nl/academy/opleidingen/fashionique

 

 

 

Dit is nog niet alles – er komt nog veel meer aan. Houd het in de gaten op de I Love Beauty website. Ik ben best trots op dit programma, er is zoveel leuks te doen op het event! We werken er hard aan om er een ontzettend leuke beautydag van te maken voor je. Ik zal je binnenkort ook nog even updaten over de merken die aanwezig zijn met een stand, maar je kan een tipje van de sluier ook alvast zien op de website van I Love Beauty. Het complete programma met de tijden maken we later bekend.

Er zijn nu trouwens nog Discount Tickets, dat zijn kaartjes van €15. Ze zijn bijna uitverkocht en daarna krijgen de kaartjes de gewone prijs van €17,50. Als je de goedkopere tickets wilt, wees er dan snel bij. Op is echt op! Je kan ze hier kopen.

Tot 12 of 13 december?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

44 reacties
 1. Mieke | Mieksmind

  Prima programma, ik ga zeker meedoen aan LUSH en de perfecte wenkbrauw ben ik ook benieuwd naar. Leuk dat serena er is!

 2. Sann | Piixel

  Ow alles klinkt zo leuk. Misschien toch maar eens kijken om te gaan :D.

 3. Daniëlle

  Wauw wat een onwijs tof programma heb je dit jaar weten te organiseren! Super!
  “Helaas” kan ik er niet naartoe, omdat wij die week precies de sleutel van ons appartementje krijgen, wat ook heel leuk is natuurlijk! Wie weet volgend jaar!

 4. Aboutsbstyle

  Wat een mooi programme lijn zeg. Je mag er trost op zijn hoor dit evenement!! Ga even overleggen met het werk zodat ik er heen zou kunnen gaan! Liefs soraya

 5. Tamara

  Wat een heel leuk programma en ik wens jullie allemaal heel veel plezier!

 6. quinty

  Wat ziet het er mooi uit. Helemaal top. Ik kom met mijn dochter en haar vriendin, wordt vast een top dag. Heb er zin in.

 7. Nicole

  Wat een leuk programma, ik ben erg benieuwd en ik heb er dan ook heel erg veel zin in.

 8. t.

  Aahh wat leuk dat serena komt

 9. Stefanie

  Dat zijn een hoop leuke workshops, als ik ga wordt t nog moeilijk

 10. Jeanne

  Helaas kan ik er dit jaar vanwege de tentamenperiode die in de week ná I LOVE BEAUTY valt, niet bij zijn. Heel jammer, maar volgend jaar beter! Het programma ziet er in ieder geval veelbelovend uit!

 11. Maris

  Super leuk! Zin in

 12. Stephanie

  Yeah ik kan niet wachten, ik hoop in ieder geval dat mijn vriendin en ik bij de lush workshop aanwezig kunnen zijn 🙂 En voor de rest moeten we even gaan brainstormen. Tot 12 december! kan niet wachten!

 13. Nikki

  Hi Cynthia, vroeg me opeens iets af en wist niet waar ik het anders kon plaatsen waar je het zou lezen, dus bij deze: waar zijn je groene smoothies elke ochtend?!

 14. Mo

  Awesome dat je het (weer) zo goed met Serena kan vinden dat ze een workshop verzorgt op jouw evenement. Ik zou graag komen want alles klinkt leuk! Helaas zit dat er dit jaar niet in, maar wie weer volgend jaar wel.

  • Susanne

   Dat staat toch los van het goed met elkaar kunnen te vinden? Business is business 🙂

 15. Denise

  Wow! Dat wordt nog super moeilijk om te kiezen haha. Zóveel leuks. Ik heb er zin in! 😀

 16. Ilse

  Lijkt mij een heel leuk event! Leuk programma!

 17. Charlotte

  Ah, wat een heerlijke namen komen er! 🙂 Kan niet wachten!

 18. Julia

  Wauw wat een leuk programma! Ik was er graag bij geweest .. XO

 19. Lisanneleeft

  Leuk, Serena en Sanny!! Ik hoop natuurlijk naar hun workshops te kunnen, haha 🙂

 20. Julia

  Lijkt me een erg leuk event, helaas kan ik er niet bij zijn 🙁

 21. helena

  Ik heb er zin in! Samen met mijn zus ?

 22. Nicole

  Wauw wat een leuk programma! leuk dat Serena er ook is!

 23. Akosua

  Leuk programma, er zitten zeker een aantal leuke workshops tussen. En fijn dat er ook lekker veel plaatsen zijn in de workshops.

 24. Anoniem

  Hoi Cynthia,

  ik was er vorige keer niet bij (helaas) maar nu wel!
  Maar is het zo dat je voor de workshops in een hele lange rij moet gaan staan?
  Want daar ben ik een beetje bang voor en dat als ik dan aan de beurt ben dat de leuke workshops die ik zou willen uitverkocht zijn…

  xxx

 25. BeautybyJuly

  Ik twijfel nog heel erg of ik ga of niet, maar bij het zien van al deze leuke dingen vind ik het toch moeilijk te weerstaan haha!

 26. Annemette

  Ik ben er dit jaar bij en heb er steeds meer zin in!
  Ik ben nu 2 keer bij de beautygloss party geweest, maar de 2e keer viel me een beetje tegen, nu dus een keer i love beauty proeven! Ben reuzebenieuwd!

  Enige vraagje wat ik heb, ligt het aan mijn pc, of hebben anderen dat ook, de website van IloveBeauty werkt niet echt ofzo? Als ik ergens op klik, in de menubalk bij info, programma, exposanten etc, overal waar ik op klik komt FOETSIE te staan.. Kan dus geen informatie lezen oid.

  x

 27. Daphne

  Wat een leuk programma en leuke mensen komen er! Begin nu toch te twijfelen of ik toch ook niet heen moet…

 28. Liset – Beautydagboek

  Leuk programma! De workshop over schrijven en die van Sanny spreken me erg aan. Ik weet niet of ik heen ga, maar dat zouden voor mij echt workshops zijn die voor mij de moeite waard zijn :).

 29. suus

  Ziet er gaaf uit! En wat tof dat Serena ook komt, vind het altijd zo mooi als succesvolle vrouwen elkaar versterken door samen te werken, ipv bang zijn voor concurrentie. Thumbs up!

  • Nabila

   Inderdaad! Stoer dit.

  • Lisanneleeft

   Vind ik ook héél leuk om te zien! 🙂

 30. Anoniem

  Helaas moet ik het dit jaar overslaan, ik wilde zooo graag aanwezig zijn.. Maar helaas, we hebben thuis een hoge rekening ontvangen, dus dat wordt even paar maanden bikkelen.. Jammer, wie weet volgend jaar. Ik ga het geld meteen apart zetten. Voor sommige is t niks, maar helaas niet iedereen kan het kwijt. Maar ik heb het echt voor je over, Cynthia! Komt goed, volgend jaar ben ik er bij, beloof ik je!

  • Annelien

   Wie weet doet Cynthia nog een winactie voor een paar kaartjes! Dan maak je toch nog kans om ook dit jaar te gaan 🙂

 31. Nina

  Wauw dit ziet er echt super uit zeg!! Ik wil heel graag komen, het hangt er nog vanaf welke workshops op welke dagen zijn 🙂 Ik wil er natuurlijk wel het maximum uit halen!!
  En kosten de workshops extra veel geld?

  • Miss Lipgloss

   Elke workshop is elke dag! 🙂 Volgens mij is Sanny alleen op 1 vd 2 dagen.
   Nee, ze kosten (volgens mij) €3,50 per workshop en je kan als bezoeker maximaal aan twee workshops deelnemen.

  • Nina

   Oh dat valt mee qua prijs! Dat wordt dan flinke keuzestress haha, echt alles lijkt me leuk!

 32. Fabiënne

  Het klinkt allemaal super leuk! Ik ben er waarschijnlijk 12 december bij 🙂