Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • herome
  • herome peaceful finland
  • joensuu
  • jyvaskyla
Een MissLipgloss artikel

Herome Peaceful Finland

P1130684Herome heeft weer een limited edition lijn: de Herome Peaceful Finland collectie. Helemaal geïnspireerd op het Finse. Zullen we het Noorderlicht gaan zien? Kijk mee voor alle swatches.

P1130681

Lahti, Rovaniemi, Jyvaskyla

Mikkeli, Lohja, Joensuu

 

Ik draag op alle foto’s twee laagjes nagellak.

Rovaniemi

P1130614

Rovaniemi is een gelige lichtbeige tint.

Lahti

P1130616

Lahti vind ik de minst mooie kleur uit de Herome Peaceful Finland lijn. Het is een taupe tint met een soort zilveren mini glittertjes er in. Ik vind hem niet flatteus bij mijn huidskleur. Ik had hem mooier gevonden als er geen glans of glitter in had gezeten. Hij lakt ook niet zo prettig, er komen snel strepen in.

Mikkeli

P1130618

Woo, ik vind het zo leuk dat Herome inspeelt op de trend van de héle lichte nagellakken. Van die kleurtjes die zó pastel zijn dat ze net wit lijken. Mikkeli is een hele lichte lila kleur. Erg leuk voor de zomer!

Jyvaskyla

P1130622

Mwah, deze vind ik een beetje saai. Jyvaskyla is vernoemd naar een bruisende studentenstad in Finland en ik vind deze lak alles behalve bruisend… Het is een basic roze kleur die ik niet zo snel nog een keer zal dragen. Hij lakt prima en dekt ook mooi, kwalitatief heel oké, maar de kleur vind ik boooooring.

Lohja

P1130626

Dit is weer iets interessanter! Lohja is een paars-lila tint, vrij licht, maar lang niet zo licht als Mikkeli. Leuk om met elkaar te combineren.

Joensuu

P1130628

Ik heb de allerleukste voor het laatste bewaard: Joensuu is echt mijn nummer één favoriet van de Peaceful Finland lijn! Het is een hele lichte ijsblauwe tint die super opvalt op je nagels, maar die qua kleur toch eigenlijk best subtiel is. Het is een mega-pastel tint, superleuk voor de zomer. Ik heb nog niet zo’n lichte blauwe lak gezien en ik vind hem geweldig!

De lakken van Herome vind ik kwalitatief goed. Ze lakken prettig, hebben fijne kwastjes, dekken in twee lagen en blijven een paar dagen lang heel prima zitten.

Ik vind de kleuren erg leuk, maar heb wel een kleine opmerking. Als ik aan Finland denk, denk ik aan het Noorderlicht dat je daar soms kan zien. Dat is eigenlijk het eerste wat in me opkomt. En dan denk ik: waarom heeft Herome daar niet iets mee gedaan? Een geweldige holografische of duochrome lak die geïnspireerd is op het Noorderlicht? Ik vind de kleuren geweldig, maar niet zo spannend, eigenlijk.

De Herome WIC nagellakken kosten €7,50 per stuk en €12,50 als je er twee koopt. Deze collectie is onderdeel van de Herome WIC basiscollectie die bestaat uit 80 (!) kleuren nagellak. Elke twee maanden komt Herome met een limited edition collectie die zijn geïnspireerd op allerlei plekken op de wereld.

Ik vind de Herome Peaceful Finland zeker een van de leukste lijnen die ze tot nu toe hebben uitgebracht. Je vindt de lakken onder andere bij Douglas.

Wat is jouw favoriete kleur? Vertel het me in een reactie!

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.