Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 oktober 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Herome Glamourous USA swatches

P1190918Amerika is te gek en ik zou graag nog meer plekken in de USA bezoeken dan alleen Chicago en New York. Een mooi begin kan ik maken met de Herome Glamourous USA collectie met hierin zes kleuren geïnspireerd op Amerikaanse steden. Ik heb ze geswatched voor je…

P1190919

De zes kleuren! LA The City of Angels, New York City The Big Apple, Chicago The Windy City, Washington D.C. The Capital City, Miami The Beach en Las Vegas The Strip. In de flesjes werd ik al niet zo heel warm van de lakjes, het zijn niet echt mijn kleuren en texturen met al die glitters. Maar misschien is het op de nagels anders!

P1190915

P1190897

P1190899

LA The City of Angels, New York City The Big Apple, Chicago The Windy City, Washington D.C. The Capital City, Miami The Beach en Las Vegas The Strip.

Van de eerste  drie lakken heb ik drie lagen aangebracht, ze dekken slecht. De laatste drie dekken wel goed en hebben twee lagen nodig.

P1190900

Chicago The Windy City, New York The Big Apple en LA The City of Angels

P1190901

Las Vegas The Strip, Miami The Beach en Washington DC The Capital City.

Ik snap zelf de links tussen de steden en de kleuren niet zo. Waarom is New Yrok een soort poepbruin en LA glitter bordeaux-rood-paars? Miami Beach is donkerblauw-paars met heel veel glitters en ik snap niet zo goed waarom. Ik had het wel wat leuker gevonden als de kleuren ook echt aansloten bij de steden. Bijv. New York grijs met gouden glittertjes (de lichtjes in de ‘concrete jungle’), Las Vegas goud met heeeel veel glittertjes (casino’s, feesten), Miami Beach heel helder blauw met witte glitters (het strand), en zo kan ik nog wel even doorgaan. De kleuren staan totaal los van de steden en dat vind ik een beetje suf. Dan kan je de kleuren net zo goed ‘C9382’ en ‘C9282’ noemen. Iets met een tang en een varken, maar hey, het gaat uiteindelijk om de kleuren. Laten we gaan kijken!

P1190885

P1190886

LA The City of Angels dekt in drie laagjes en ziet er op de nagels wel gaaf uit. Het is een donkerbruine-paarse lak met heel erg veel glittertjes in blauw en zilver. Deze vind ik mooi.

P1190889

P1190891

New York City The Big Apple vind ik best wel lelijk en dat vind ik jammer, want ik ben dol op New York. New York is veel sprankelender en gaver dan deze gekke nagellak. Hij dekt in drie lagen en ik vind hem echt niet mooi!

P1190902

P1190904

Chicago The Windy City is grijs-blauw met kleine zilveren glittertjes. Ik vind deze ook niet zo mooi, het metallic effect is mij een beetje too much en tja… Gewoon niet mijn smaak.

P1190905

Dan de glitterlakken! Deze dekken een stuk beter maar de kwastjes zijn een beetje raar, te breed en met uitstekende haartjes. Smeren gegarandeerd! Washtington DC The Capital City is felrood/roze met heel erg veel zilveren glitters. Niet mijn smaak, maar het is best wel een gave lak.

P1190911

Miami The Beach is paars met glitters en dekt in twee lagen. Ik denk dat ik deze samen met LA The City of Angels nog het leukste vind van deze lijn.

P1190914

Las Vegas The Strip is hemelblauw met heel veel glitters en deze dekt ook in twee lagen.

Mmmh. Ik vind dit een van de minst leuke nagellakcollecties die in jaren is uitgebracht. Ik vind de kleuren niet mooi (op twee na), de dekking is vrij slecht van de meeste kleuren en ik vind de namen absoluut niet bij de steden passen. Dat is wel het minst belangrijk, maar nee, ik word hier niet zo heel erg enthousiast van. Jammer, want Herome heeft regelmatig wél hele leuke W.I.C lijnen waar ik mega enthousiast over ben!

De Herome Glamourous USA lijn ligt vanaf november in de winkel en de lakjes kosten €5,99 per flesje.

 

 

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.