Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
2 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • conditioner
  • herbal essences
  • Review
  • shampoo
Een MissLipgloss artikel

Herbal Essences Dazzling Shine

Na de review over de Herbal Essences Colour Queen shampoo en conditioner is het de beurt aan de Dazzling Shine versie. Ik was vrij enthousiast over het zusje van deze producten dus ik was natuurlijk enorm benieuwd!

Wat de shampoo en conditioner beloven:

Shampoo:

Ik zet de spotlight op jouw haar.

De schoonheid van mijn formule zit in de bessen, thee en oranjebloesem extracten. Je zult een twinkeling in je haar krijgen.

Waarom niet gaan voor de glans van je dromen? Je zult schitteren! Helemaal als je ook mijn glansversterkende conditioner gebruikt.

Conditioner:

Ik geef jouw haar een stralende hoogglans.

Mijn formule met extracten van bessen, thee en oranjebloesem zal je haar laten fonkelen.

Wil je stralen van lok tot lok? Ik verander je in je persoonlijke lichtshow! Begin met mijn glansreflecterende shampoo.

De verpakkingen
Net als bij de Colour Queen producten ben ik natuurlijk enthousiast over de verpakking. Mooie vorm, mooie kleur, alles is goed. Ook is de werking van het dopje handig. Gewoon, goed!

De geur
Weer superlekker. Echt een pluspunt van de Herbal Essences producten is dat ze zo enorm lekker ruiken. Wel heel erg zoet, dus daar moet je van houden, maar ik vind het echt yummy yummy! Ik sta echt te genieten onder de douche als ik m’n haren was met de shampoo – en ze verzorg met de conditioner. Top, dus!

De werking
In de douche
Ook deze shampoo schuimt als een tierelier! Pak dus maar een klein beetje, je bent gauw geneigd teveel te pakken. De shampoo maakt mijn haar goed schoon en ik hoef maar één keer te wassen om m’n haar helemaal schoon te krijgen. Van sommige merken heb ik echt twee wasbeurten nodig, dat is met de HE shampoos niet nodig.

De conditioner verdeel je gewoon over je haar en wanneer je dat doet voel je meteen dat je haar zacht en glad wordt. Heel goed!

Na het drogen en stylen
Heel eerlijk: m’n haar is best wel pluizig na het drogen en stylen! Jammer. M’n haar glanst wel een beetje, maar dat doet ‘ie meer door de stylingproducten en de serum dat ik er in doe, en niet door de shampoo.

Conclusie
Ik kan hier kort over zijn: goede basic shampoo en conditioner, doen niet echt wat ze beloven. Maar ze zijn maar €3,49 per fles en dat is wel een prima prijs voor producten als deze. Basic, lekkere geur, goede verpakking, mwah werking.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.